" Η Γαλάζια Ντάλια" σήμερα στο Αυτοδιαχειριζόμενο Σινεμά της ΕΡΤ3

Μετά την επιτυχημένη προβολή του "In a Lonely Place" που γέμισε την αίθουσα πολιτισμού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη δύση του 2013, οι εργαζόμενοι της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 συνεχίζουν τις προβολές τους και ανοίγουν την αυλαία του 2014 με ένα ακόμη κορυφαίο νουάρ.

 

Το αντιπολεμικό αριστούργημα "Η Γαλάζια Ντάλια" του George Marsal κάνει ποδαρικό σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 21.00 στην αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Εθνικής Αμύνης 1 στη Θεσσαλονίκη. Alan Lad και Veronica Lake, ένα αχτύπητο, κολασμένο στη ζωή αλλά και στην τέχνη ντουέτο που θα σας κόψει την ανάσα. Εξαιρετική κόπια, σασπένς, μα πάνω απ'ολα προβληματισμός για την πορεία των ανθρώπων που ξυπνούν σε μια μεταπολεμική περίοδο.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 πιστοί στο ραντεβού τους με τα έργα ποιότητας περιμένουν τους Θεσσαλονικείς σε μία ακόμη προβολή που θα προλογίσει ο κορυφαίος κριτικός κινηματογράφου Αλέξης Δεμερτζόγλου ενώ μετά το τέλος της ταινίας θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συζήτηση που αποτελεί πλέον ένα λαικό πανεπιστήμιο, θεσμός, για όσους αγαπούν τον καλό κινηματογράφο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54