Την Πέμπτη οι επίσημες ανακοινώσεις για τον «Πατριωτικό Συνασπισμό»

Για επίσημη «πρεμιέρα» την Πέμπτη προετοιμάζεται ο νέος πολιτικος φορέας, ονόματι «Πατριωτικός Συνασπισμός» που θα ανακοινώσουν ο Βύρωνας Πολύδωρας και ο Χρήστος Ζώης με επικεφαλής τον πρώτο, ενώ το κόμμα της«Νέας Μέρας» του οποίου ηγείται ο τελευταίος θα είναι ενταγμένο σε αυτό. Επιδίωξη του νέου σχήματος να δοκιμαστεί στις ευρωεκλογές, αλλά και στις δημοτικές με παρουσία σε ορισμένες περιφέρειες, αλλά και σε αρκετούς δήμους. Target group οι δεξιοί και ακροδεξιοί ψηφοφόροι που διέρρευσαν προς άλλους σχηματισμούς και ειδικά στη Χρυσή Αυγή.

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Θα είναι σαφής η τοποθέτηση και ο προγραμματικός λόγος. Θα υπάρχει καθαρή πολιτική θέση. Όλες οι έρευνες της κοινής γνώμης καταγράφουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παραμένει βουβή και αναζητά μια νέα διέξοδο», είπε ο Χρήστος Ζώης, μιλώντας στον Realfm.

Οι ζυμώσεις των κκ. Πολύδωρα και Ζώη για την ίδρυση του νέου σχήματος, είχαν ξεκινήσει όπως αποκάλυψε το Βήμα της Κυριακής (19 Ιανουαρίου), αμέσως μετά την διαγραφή του πρώην υπουργού από τη ΝΔ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04/02/2014 - 13:07