Ραγκούσης: Επικεφαλής παρακρατικού κυκλώματος ο Σαμαράς (ηχητικό)

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Έλληνα Πρωθυπουργό χρησιμοποίησε μιλώντας στο Ηοt Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο Γιάννης Ραγκούσης. «Δεν υπάρχει παραδικαστικό, δεν υπάρχει παρακρατικό, δεν υπάρχει Μπαλτάκος-gate, υπάρχει Σαμαράς-gate» είπε ο πρώην υπουργός κάνοντας λόγο για «παρακρατικό κύκλωμα» με επικεφαλής τον πρωθυπουργό. Ο κ. Σαμαράς είναι επικεφαλής ενός ακροδεξιού παρακρατικού θύλακα που έχει εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης, επικαλούμενος τα όσα αναφέρει ο Τάκης Μπαλτάκτος στο επίμαχο βίντεο για τον ρόλο των Δένδια και Αθανασίου.

O Γιάννης Ραγκούσης, είπε ακόμα πως ο Αντώνης Σαμαράς με το που ανέλαβε την πρωθυπουργία φρόντισε να βάλει προσωπικούς του φίλους σε τρεις νευραλγικούς τομείς (Στο ΣΔΟΕ, την Εθνική Τράπεζα και την ΕΥΠ), ενώ με τον ίδιο τρόπο στελέχωσε και το επιτελείο του, με «δεξιά του χέρια».

Υπενθύμισε εξάλλου, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο μόνος εν ενεργεία πολιτικός που επισήμως και άμεσα έχει ρίξει εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση (την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993), ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ηγέτη του 18%».

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο χαρακτήρισε πορτ παρόλ του Σαμαρά, ο οποίος ξεφτιλίζει το ΠΑΣΟΚ.

Έκανε επίσης λόγο για κακοποίηση της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιείται το μνημόνιο για να περνάνε συμβόλαια διαπλοκής και καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαλλάξει την χώρα από το παρακράτος Σαμαρά και τη Βουλή να πάει σε άλλον πρωθυπουργό.

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05/04/2014 - 17:18

Πολυμέσα