Αλλαγή πλεύσης του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των λαϊκών αγορών

Ανέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚ στο θέμα των λαϊκών αγορών τασσόμενο απόψε δια στόματος του εισηγητή του κόμματος Μιχάλη Κασσή κατά του διαχωρισμού παραγωγών – εμπόρων, καθώς και της κλήρωσης των θέσεων, ζητώντας να ισχύει από το 2015 μόνο για τις αδιάθετες θέσεις.

Όπως ανέφερε ο Μιχ. Κασσής, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, μετά και τις κινητοποιήσεις που δείχνουν αντιδράσεις όχι μόνο των παραγωγών αλλά και των εμπόρων, το κόμμα του χωρίς να αμφισβητεί τις προθέσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, θεωρεί ότι είναι δίκαιο το αίτημά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη το γραφείο του γενικού γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θανάση Μπούρα με βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και τον Υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά τη διαφωνία ΠΑΣΟΚ στις επίμαχες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τις λαϊκές.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης αναμενόταν να ψηφισθεί κατ’ άρθρο σήμερα Δευτέρα, αφού είχε υπερψηφιστεί χωρίς προβλήματα επί τις αρχής την Παρασκευή. Μετά όμως από τις εξελίξεις αναβάλλεται η ψήφισή του και η συνέχιση της συζήτησης μετατέθηκε για το απόγευμα της Τρίτης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05/05/2014 - 22:00