Γενική συνέλευση εργαζομένων στο Σισμανόγλειο την Παρασκευή 9/5 για την «αξιολόγηση»


Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, καλεί τους εργαζόμενους σε γενική συνέλευση την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 10πμ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Το θέμα είναι το νέο σύστημα συγκριτικής «αξιολόγησης» των δημοσίων υπαλλήλων.

Στην ανακοίνωση του σωματείου, αναφέρεται ότι: "Η ψήφιση του Ν. 4250/14, πριν μερικές ημέρες, επιβεβαιώνει την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις μέσω του νέου κύματος διαθεσιμοτήτων με όχημα το καινούργιο σύστημα «αξιολόγησης», δημιουργώντας καταλόγους με δεκάδες χιλιάδες δήθεν ακατάλληλους υπαλλήλους επιδιώκοντας να τους οδηγήσει στην απόλυση. Για το λόγο αυτό, οριοθετεί αυθαίρετα και εκ των προτέρων, το ποσοστό των υπαλλήλων που θα πρέπει υποχρεωτικά να κριθούν ως ανεπαρκείς στο 15% του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων.


Ο νόμος αυτός δε πρέπει να περάσει. Η απάντηση που θα λάβει η κυβέρνηση θα πρέπει είναι καθολική. Κανείς εργαζόμενος να μην συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης – απόλυσης χιλιάδων συναδέλφων.


Κανείς συνάδελφος να μη βάλει την υπογραφή του για την απόλυση συναδέλφων του. Κανείς εργαζόμενος να μη λάβει μέρος σε διαδικασίες κανιβαλισμού που η κυβέρνηση καλλιεργεί εντός των υπηρεσιών μας.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη".
 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54