Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

Πυρκαγιά σε υπόγειο μονοκατοικίας στη Φλώρινα
    


Στις 19:45 Χτες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε υπόγειο μονοκατοικίας, επί της οδού Κρατερού 6 στην Φλώρινα.
Στο συμβάν επενέβησαν 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον χώρο του υπογείου.
Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Φλώρινας.



Μικτές εξορμήσεις για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας

Ελέγχθηκαν συνολικά (1.210) άτομα και (999) οχήματα, συνελήφθησαν (10) άτομα και βεβαιώθηκαν (85) παραβάσεις
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκαν μικτές εξορμήσεις κατά το διήμερο 03 και 04-05-2014, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν (148) αστυνομικοί, από τις κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, τις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης.
Ελέγχθηκαν συνολικά χίλια διακόσια δέκα (1.210) άτομα, (εκ των οποίων 842 ημεδαποί και 368 αλλοδαποί), καθώς και εννιακόσια ενενήντα εννιά (999) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν πενήντα οχτώ (58) άτομα, ενώ συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.



Συνελήφθη 62χρονη στην Αχλάδα Φλώρινας για οφειλές προς το Δημόσιο

Χθες (06-05-2014) το πρωί στην Αχλάδα Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης, συνέλαβαν 62χρονη ημεδαπή γιατί όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους 160.611,31 €.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.



Βράβευση του μικρού Νικόλαου Νικολαΐδη σε μουσικό διαγωνισμό

Αστείρευτη πηγή ταλέντων αποδεικνύεται η Φλώρινα. Νέα διάκριση για μαθητή του Ωδείου στον 2ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό πιάνου που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, και πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 2-4 Μαΐου.
Ο μικρός μαθητής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Νικολαΐδης 8 ετών, ο οποίος ξεκίνησε μόλις φέτος τις σπουδές του στο πιάνο στην τάξη της κ. Άννιας Χατζησυμεωνίδου, απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία junior (μαθητές έως 9 ετών).
Το Ωδείο τον συγχαίρει για την διάκρισή του αυτή, καθώς και για την σπουδαία πρόοδο που παρουσίασε μέσα σε λίγους μήνες. Του εύχεται καλή συνέχεια στην εξέλιξη των σπουδών του.



 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54