"Δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε προεκλογικές καταχωρήσεις, παρά τα αρνητικά δημοσιεύματα"


"Αγρίεψε" η "Ενότητα" Ν. Ιωνίας με τοπικό εκδότη: "Δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε προεκλογικές καταχωρήσεις, παρά τα αρνητικά δημοσιεύματα". Υπάρχει μάλιστα από το παρελθόν δικαστική διαμάχη που δεν έχει ολοκληρωθεί, με το δήμαρχο να δηλώνει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι του είχαν ζητηθεί χρήματα για προβολή και τον τοπικό εκδότη να το θεωρεί συκοφαντικό και να προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αναδημοσιεύουμε από το zonews:







Στο γεγονός ότι δεν προχώρησε σε δημοσίευση προεκλογικών καταχωρήσεων στις εφημερίδες "Χτύπος" και "Συνείδηση" αποδίδει εμμέσως πλην σαφώς η "Ενότητα για τη Νέα Ιωνία" σειρά αρνητικών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες από τις συγκεκριμένες εφημερίδες. Η παράταξη της δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενώ το zonews.gr έχει ζητήσει ήδη τη θέση του εκδότη των συγκεκριμένων εφημερίδων για την ανακοίνωση και αναμένει την απαντησή του. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με αφορμή νέο συκοφαντικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Συνείδηση» για τη δημοτική αρχή Ν. Ιωνίας, συνοδεία φωτογραφίας που ΔΕΝ είναι από τη Νέα Ιωνία, η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» δίνει στην κοινή γνώμη τα παρακάτω:

- Στα τέλη Απριλίου 2014 η παράταξη μας απαντά αρνητικά σε οικονομική πρόταση του κ. Κατωπόδη, ιδιοκτήτη των τοπικών εφημερίδων «Χτύπος» και «Συνείδηση», προκειμένου να προβληθεί η παράταξη μας με προεκλογικές καταχωρήσεις, σημειώνοντας του ότι δεν έχουμε τέτοια οικονομική δυνατότητα.

- Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Συνείδηση» με τίτλο «Στα σχοινιά η διοίκηση Γκότση».

- Σάββατο 3 Μαΐου 2014, πρωτοσέλιδο εφημερίδας «Χτύπος» με τίτλο «Πολιτική ανεπάρκεια της διοίκησης Γκότση».

- Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Συνείδηση» με τίτλο «3,5 χαμένα χρόνια» με φωτογραφία του Ηρακλή Γκότση.

- Σάββατο 10 Μαΐου 2014, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Χτύπος» με τίτλο «Για όλα φταίει το μνημόνιο στη Νέα Ιωνία; Παρατημένες παιδικές χαρές» κ.τ.λ. Εσωτερικό “ρεπορτάζ” με τίτλο «Έργα με το κιάλι βλέπουν στη Νέα Ιωνία».

- Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Συνείδηση» με τίτλο «Παιχνίδια τρόμου – κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους» με φωτογραφία παιδικής χαράς που ΔΕΝ ανήκει στη Νέα Ιωνία και φωτογραφία του Ηρακλή Γκότση.

Η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οικονομική συμφωνία με τον κ. Κατωπόδη για προεκλογικές καταχωρήσεις. Να σημειωθεί ότι στο διάστημα - πριν η παράταξη μας απαντήσει αρνητικά στον κ. Κατωπόδη στην οικονομική του προσφορά για προεκλογικές καταχωρήσεις - δεν υπήρχε ίχνος αρνητικού δημοσιεύματος για τη δημοτική αρχή Ν. Ιωνίας.

Επίσης η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» προτίθεται τις επόμενες μέρες να δώσει στη δημοσιότητα αποφάσεις ανάθεσης εκτυπωτικών εργασιών σε εταιρείες του κ. Κατωπόδη, από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μανούρη με την ιδιότητα του τελευταίου ως διορισμένου κρατικού στελέχους σε κυβερνητικό οργανισμό.

Έως εδώ …..!"

Πηγή-αναδημοσίευση: www.zonews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54