Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δίπλα στις απολυμένες καθαρίστριες

Τη συμπαράσταση τους στις απολυμένες καθαρίστριες έδειξαν έμπρακτα για μία ακόμη φορά οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, στην καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Για περισσότερους από οκτώ μήνες, οι γυναίκες αυτές δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και της Τρόικας, που ρήμαξε τις ζωές τους κι έφτασε τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Πιο επίκαιρο από ποτέ το σύνθημα στο πανό «Εργάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι», αφού με τις τελευταίες αποφάσεις των δικαστηρίων, δικαιώθηκε τόσο ο αγώνας των καθαριστριών, όσο και των απολυμένων της ΕΡΤ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εμφάνιση DSC00989.JPGΟ αγώνας δεν σταματάει, συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά, για να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Υψώσαμε το ανάστημα μας σε αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα στο όνομα της οικονομικής κρίσης και θα συνεχίσουμε να τους πολεμάμε, όσες "ελιές" κι αν ξεφυτρώσουν, όσα "ποτάμια" κι αν εφεύρουν για ξεπλύνουν τις ντροπές τους.

Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, έτσι θα νικήσουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17/05/2014 - 11:37