Ειδήσεις από την ΕΡΑ Δίκτυο Θεσσαλίας - Καρδίτσα

-        Συνέντευξη τύπου της Καρ.Πο.Σ για την ιδιωτικοποίηση του Παυσιλύπου

Ενημερωτική συνέντευξη τύπου και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των πολιτών και φορέων της Καρδίτσας στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο με αφορμή τη συζήτηση ιδιωτικοποίησης του δημοτικού Πάρκου Παυσιλύπου και μέρος της πλατείας Πλαστήρα, διοργανώνει σήμερα στις 12.30μ η Δημοτική Ομάδα Καρ.Πο.Σ, προκειμένου να αναδειχθούν οι αρνητικές συνέπειες από μια τέτοια απόφαση.

-        Ο συνεργατισμός διέξοδο στην οικονομική κρίση

Ενημερωτική εκδήλωση για τον συνεργατισμό και γενικά για τις συνεργατικές επιχειρηματικές μορφές ως αντίδοτο στην οικονομική κρίση, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας. Την βασική εισήγηση έκανε ο καθηγητής του Παν/μιου Θεσσαλίας Θεόδωρος Μεταξάς, ο οποίος ανέλυσε τις υφιστάμενες αρνητικές συνθήκες, τονίζοντας ότι ο συνεργατισμός μεταξύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δίνει ένα θετικό πρόσημο, ενώ παράλληλα παρουσίασε πετυχημένα παραδείγματα σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

-        Περίμεναν από το 2012 και τελικά πληρώθηκαν χθες για το πρόγραμμα νιτρορύπανσης

Εκατοντάδες αγρότες δικαιούχοι του διετούς προγράμματος νιτρορύπανσης οι οποίοι περίμεναν την επιδότηση του προγράμματος εδώ και δυο χρόνια, χθες τελικά είδαν τους λογαριασμούς τους να κινούνται. Συγκεκριμένα οι ωφελούμενοι αγρότες του νομού Καρδίτσας είναι 979.

-        Αποκαθίστανται οι φθορές στην πλακόστρωση της κεντρικής πλατείας

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών στην πλακόστρωση της κεντρικής πλατείας από χθες και τμηματικά θα ολοκληρώνονται οι εργασίες. Στο ίδιο έργο που δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, περιλαμβάνονται και οι συντηρήσεις και αποκαταστάσεις ποδηλατοδρόμων και πεζοδρομίων

-        Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για πετρέλαιο θέρμανσης

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Καρδίτσας, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου βενζινοπωλών Καρδίτσας, εξαιτίας της υποχώρησης των διεθνών τιμών πετρελαίου. Η τιμή εκκίνησης αναμένεται να κινηθεί στο 1,08-1,10€ ανά λίτρο.

-        Και Καρδιτσιώτες μέσα στα 4000 μέλη του ΠΑΣΟΚ που ζητούν συνέδριο

Δεκάδες είναι και τα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας, που υπέγραφαν την λίστα των 4.000 ατόμων που ζητούν την άμεση σύγκριση συνεδρίου του κόμματος, τα ονόματα των οποίων δημοσιοποιούνται σήμερα στον τοπικό τύπο.

-        Ρίψη εμβολίων δολωμάτων για τον εμβολιασμό των αλεπούδων κατά της λύσσας

Το τμήμα Κτηνιατρικής Διεύθυνσης ενημερώνει ότι το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας με ρίψη εμβολίων δολωμάτων από αέρος σε περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ τα σημεία ρίψης θα γνωστοποιηθούν από την υπηρεσία με νέο δελτίο τύπου.

-        Κύκλος κινηματογραφικών προβολών από το Θεατρικό Εργαστήρι Ρόδα

Το Πολιτιστικό εργαστήρι ΡΟΔΑ ξεκινάει κύκλο κινηματογραφικών προβολών με κεντρικό άξονα το θέατρο. Κάθε Σάββατο και μέχρι τα Χριστούγεννα στις 8 το βράδυ θα γίνονται προβολές ταινιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54