Ο Γιώργος Πλειός στις Παράπλευρες Απώλειες

Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, από τις οχτώ μέχρι τις εννιά το βράδυ, στο στούντιο της ertopen και στον αέρα του Δικτύου της Ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Παναγιώτης Κούστας συζητά με τον Γιώργο Πλειό στην εκπομπή «Παράπλευρες Απώλειες». Στο λεκανοπέδιο της Αττικής το πρόγραμμα μεταδίδεται διαδικτυακά από τον ιστότοπο www.ertopen.com ενώ στην περιφέρεια το Δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας κυριαρχεί στα ερτζιανά μέσω των ελεύθερων και αυτοδιαχειριζόμενων περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ

Ο Γιώργος Πλειός είναι Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 2003 διευθύνει το εργαστήριο κοινωνικής έρευνας στα ΜΜΕ. Έχει διδάξει ακόμα στην Πορτογαλία, την Ουγγαρία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Ουκρανία. Έχει δημοσιεύσει 6 βιβλία και πάνω από 50 άρθρα σε συλλογικά βιβλία και επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας, ενώ ακόμα 50 περίπου εργασίες έχει παρουσιάσει σε επιστημονικά συνέδρια σε πολλές χώρες.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα των ελληνικών ειδήσεων. Κεντρικός άξονας των εργασιών του είναι η μελέτη των σχέσεων μεταξύ κοινωνίας και ΜΜΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25/10/2014 - 22:38