Xίος: Προβολή ταινίας από ΕΛΜΕ και εργαζόμενους ΟΤΑ - διαμαρτυρίες συνταξιούχων για κατάργηση του μισού εισιτηρίου στα πλοία.

Δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα, παρουσιάζουν συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις στη Χίο.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου και η ΕΛΜΕ Χίου στα πλαίσια πρωτοβουλιών τους για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Χίου μετά την προβολή της ταινίας CATASTROIKA, προχωρούν στην προβολή της 2ης ταινίας, την Τρίτη 10/9 στο Cine Κήπος (ώρα προβολής 20.30).
Συγκεκριμένα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ θα προβληθεί η ταινία "Μαθήματα Ζωής".
 Τα «Μαθήματα ζωής» του σκηνοθέτη Τόνι Κέι, συνιστά ένα αμείλικτο κατηγορώ για την πραγματικότητα ενός διαλυμένου σχολικού συστήματος και θλιβερό πορτρέτο αδιάφορων γονιών, εκτός ελέγχου παιδιών και καθηγητών στα όρια τους- τα Μαθήματα ζωής έχουν ευγενείς σκοπούς και άφθονο πάθος.
 "ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
•        ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
•        ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ"
 

Διαμαρτύρονται οι συνταξιούχοι για την κατάργηση του μειωμένου εισιτηρίου

 Σε Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων του ΝΑΤ, την Τρίτη στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χίου, για να συζητηθούν μεταξύ άλλων και οι τρόποι αντίδρασης στην κατάργηση του μισού εισιτηρίου στα πλοία.

Για το θέμα αντιπροσωπεία της Παγχιακής Ενωσης Συνταξιούχων Ναυτικών είχε συναντηθεί και ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Κώστα Γανιάρη.

Πηγή: http://www.chiosnews.com



 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54