Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρόμητου με 1-0

Με τέρμα του Τσουκαλά στο 67’ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και δημιούργησε τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με σουτ του Φυτανίδη στο 5’ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ όπως και στο 9’ σε σουτ του Ναπολεόνι.

Ο ΠΑΣ απείλησε με τη σειρά του στο 11’ με τον Τσάβες, όμως ο Βελλίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 15’ σε σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι.

Στο 17’ πάλι με τον Τσάβες οι γηπεδούχοι απείλησαν αλλά ο Τσενάμο έδιωξε σε κόρνερ, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με δύο ακόμα επισκέψεις των γηπεδούχων στα καρέ του Ατρόμητου στο 29’ και στο 43’ με του Ίλιτς και Τσουκαλά αλλά ο Τσενάμο κράτησε το μηδέν.

Οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μισό με τον Ατρόμητο να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 64’ με τον Ούμπιντες, αλλά τρία λεπτά αργότερα (67’) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Βίλα έκανε επέλαση πάσαρε στον Τσουκαλά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 71’ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Φυτανίδη όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη μετά την εκτέλεση φάουλ.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε την δεύτερη εντός έδρας νίκη του.

Κίτρινες: 52' Ντάσιος - 45' Φυτανίδης, 75' Καραγκούνης

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (87' Μπέριος), Λίλα, Κοροβέσης (56' Βίλα), Ντε Βινσέντι (76' Κεϊτά), Τσάβες, Ίλιτς.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Φυτανίδης (82' Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (73' Γεωργίου), Ναπολεόνι (66' Καραγκούνης), Ούμπιντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54