ΚΕΔΔΕ: Τέλος στην ασυλία της Χρυσής Αυγής

 
 
 
 
Τη συμμετοχή της στην αποψινή συγκέντρωση στη Νίκαια με τα εργατικά σωματεία, ανακοίνωσε η Κίνηση για τις Δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα στην εποχή μας (ΚΕΔΔΕ). Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: "Μετά τη μεγαλειώδη χτεσινή διαδήλωση στο Κερατσίνι, με την οποία ο λαός και η νεολαία έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως δεν θα ανεχτούν άλλο τη δράση των φασιστοειδών, απόψε στη Νίκαια τον πρώτο λόγο έχουν τα εργατικά σωματεία. Μαζί τους πρέπει να διαδηλώσουν οι πάντες.
 
Ενάντια στην κυβέρνηση, την αστυνομία, τη δικαστική εξουσία που για χρόνια ανέχτηκαν, προστάτεψαν και άφησαν ατιμώρητους τους εγκληματίες νεοναζί.
 
Ενάντια στα ΜΜΕ και στους συστημικούς δημοσιογράφους που παρουσίαζαν και παρουσιάζουν και σήμερα τη Χρυσή Αυγή σαν αντιμνημονιακή λαϊκή δύναμη ενώ είναι το δολοφονικό χέρι του μνημονιακού εργοδοτικού στρατοπέδου.
 
Ενάντια στους πάτρονες και χρηματοδότες των φονιάδων του ναζιστικού κόμματος, στις τράπεζες και στον εφοπλιστικό κόσμο, που συνομιλούν επίσημα με την κυβέρνηση και κερδίζουν από τη φτώχεια, την ανεργία, τους μισθούς πείνας που επιβάλλουν στο λαό.
 
Αυτοί χτύπησαν τους αγωνιστές του ΚΚΕ, στελέχη των Σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αυτοί σκότωσαν εν ψυχρώ τον 34χρονο μουσικό στο Κερατσίνι, αυτοί ήθελαν και θέλουν να στρέψουν τον Έλληνα φτωχό ενάντια στο μετανάστη, ουσιαστικά τον έναν ενάντια στον άλλο.
 
Με μαζικές διαδηλώσεις στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα εντείνουμε την πάλη ενάντια στο φασισμό, αποκρούουμε την τρομοκρατία κυβέρνησης-αστυνομίας-παρακράτους.
 
Απαιτούμε τη σύλληψη και την τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για την επίθεση ενάντια σε αγωνιστές του ΚΚΕ στο Πέραμα.
 
Απομόνωση – καταδίκη – τέλος στην ασυλία της Χρυσής Αυγής.
 
Τη διάλυση της φασιστικής συμμορίας θα υπογράψει το λαϊκό-εργατικό κίνημα.
 
Απόψε στη Νίκαια στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι".
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54