Α. Γεωργιάδης: «Απολύσεις μηδέν» - εργαζόμενοι Αγ. Βαρβάρα: Συνέλευση τη Δευτέρα

Tη φράση «Απολύσεις μηδέν» αναφερόμενος στη διαθεσιμότητα και «οι γκρινιάρηδες θα μείνουν πίσω», χρησιμοποίησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο νοσοκομείο «Η Αγία Βαρβάρα», όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά και με το δήμαρχο. Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε ότι: «Πιστεύω σε διάστημα όχι ανώτερο των δεκαπέντε ημερών, θα παρουσιάσουμε και ένα περαιτέρω σχέδιο αναβαθμίσεως, πέραν των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί, του νοσοκομείου».

Συνεχίζοντας, ο υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη βδομάδα, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία, ανά ημέρα της διαθεσιμότητας που λήγει σήμερα. Όπως τόνισε «θα δούμε αν το Εθνικό Σύστημα Υγείας είχε την οποιαδήποτε μεγαλύτερη υπερφόρτωση σε σχέση με πέρυσι, τις ίδιες ημέρες, λόγω της διαδικασίας της διαθεσιμότητας».


Οι εργαζόμενοι πάντως, καλούν γενική συνέλευση τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 12 μμ. για να συζητηθούν οι εξελίξεις στην κινητικότητα. Επίσης ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, καλεί τη Δευτέρα στις 8.30πμ τους δημότες στο Δημαρχείο, με σκοπό να αναχωρήσουν για συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11/10/2013 - 23:33