Μετακινήσεις με φόντο τις κινητοποιήσεις

Χειρόφρενο τραβούν την Τετάρτη τρένα και Προαστιακός λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 09:00 ως τις 21:00, ενώ Μετρό (εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο), Ηλεκτρικός και Τραμ θα κινούνται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Όσο για τις πτήσεις και εκεί θα υπάρξουν τροποποιήσεις προγράμματος, καθώς η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, ενώ η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Πολιτικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσει τετράωρη στάση από τις 12.00 έως τις 16.00.

 

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει αύριο και η Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, θα κινηθούν λεωφορεία μόνο με προσωπικό ασφαλείας.

 

Υπενθυμίζεται ότι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ μισή ώρα νωρίτερα (10.30) έχει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

 

Δύο συγκεντρώσεις θα γίνουν και στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 το πρωί. Η μία έξω από το κτίριο του ΕΚΘ, με διοργανωτές το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και την Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ), και η άλλη στο άγαλμα του Βενιζέλου, με διοργανωτή το ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο πραγματοποίησαν και σήμερα τρίωρη στάση μεταξύ 09:00-12:00.

 

Την Τετάρτη καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού.

 

Ειδικότερα την Τετάρτη 6/11 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στις επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες καθώς και στα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των τουριστικών αμαξοστοιχιών στη διαδρομή Πύργος- Κατάκολο- Ολυμπία.

 

Σημειώνεται ότι μεταξύ Αθηνών- Θεσσαλονίκης- Αθηνών οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Τετάρτη προς Πέμπτη) από Αθήνα (600) και Θεσσαλονίκη (601), αντίστοιχα.

 

Για την Πέμπτη 7/11 (επομένη της απεργίας), μεταξύ Θεσσαλονίκης- Έδεσσας- Φλώρινας- Θεσσαλονίκης ματαιώνεται το δρομολόγια της αμαξοστοιχίας IC 82. Μεταξύ Αλεξανδρούπολης- Δικαιών- Αλεξανδρούπολης ματαιώνεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1681.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο επιβατικό κοινό παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54