ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ / Ρεπερτόριο 2024-2025 | Early Bird

Το θέατρο Πορεία σας καλωσορίζει στο ρεπερτόριο της χειμερινής περιόδου 2024-2025!

 
 

Ξεχωριστές πρεμιέρες, δυνατές επαναλήψεις & σημαντικές συνεργασίες διαμορφώνουν το ρεπερτόριο της νέας θεατρικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα το ενδιαφέρον και τη συγκίνηση του πιστού και πολυπληθούς κοινού μας.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο, υποδεχόμαστε τη νέα καλλιτεχνική περίοδο με μια ειδική προσφορά προπώλησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στην τιμή των 12€ για όλες τις παραστάσεις μας.

 
 

ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ 2024-2025

 
 
 

Η νέα, μεγάλη φετινή μας παραγωγή, «Frankenstein & Eliza» – ένα ολοκαίνουργιο έργο εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα της Μέρι Σέλεϊ και την ιστορία της ΤΝ, που υπογράφει η  Έρι Κύργια – έρχεται τον Νοέμβριο στο θέατρο Πορεία!

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου, πλαισιωμένος από μια ομάδα εκλεκτών καλλιτεχνών και εξαιρετικών ηθοποιών και με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Βίκτορ Φρανκενστάιν.

 
EARLY BIRD 12€

* ισχύει έως τις 11 Σεπτεμβρίου

 
 

Η παράσταση που αγαπήθηκε από κοινό και κριτική τον περασμένο χειμώνα, επιστρέφει στο θέατρο Πορεία για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η θεατρική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι από τον Θανάση Τριαρίδη και σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου επανέρχεται από τις 25 Σεπτεμβρίου!

 
EARLY BIRD 12€

* ισχύει έως τις 11 Σεπτεμβρίου

 
 

Η ερωτική αλληλούια του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και πρωτότυπη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και επαναλαμβάνεται από τις 28 Σεπτεμβρίου, για 8 μόνο παραστάσεις.

 
EARLY BIRD 12€

* ισχύει έως τις 11 Σεπτεμβρίου

 
 

Ο συγκλονιστικός μονόλογος της Suzie Miller έρχεται στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Ερμηνεύει η Λένα Παπαληγούρα.
Πρεμιέρα 29 Οκτωβρίου.

 
EARLY BIRD 12€

* ισχύει έως τις 11 Σεπτεμβρίου

 
 

Το έργο της Γιασμίνα Ρεζά, ένα από τα κορυφαία δείγματα της σύγχρονης δραματουργίας, έρχεται στην Αθήνα από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, για 5 μόνο παραστάσεις. Σκηνοθεσία: Μάνος Βαβαδάκης.

 
EARLY BIRD 12€

* ισχύει έως τις 11 Σεπτεμβρίου

 
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok
Website
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.