FUZZRIDER | Special guests: THE THRILLER | 01.11.2024 at AN CLUB

FUZZRIDER / THE THRILLER 

 

 01.11.2024 at AN CLUB

 

Με ατόφια blues ενέργεια oι FUZZRIDER & THE THRILLER κατεβαίνουν τα σκαλιά του συναυλιακού υπογείου των Εξαρχείων, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, για να σπείρουν παθιασμένο rock n'roll που θα μας ξεσηκώσει!!!

Dmg: 10e

Fb event: https://fb.me/e/2Faf0rbOd

 

Οι THE THRILLER δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2007. Το όνομα προέρχεται από το ιδρυτικό μέλος Κώστα Παντελιο από την αγάπη του για τις horror ταινίες και τα rockabilly soundtrack των b movies.

Με πολλά live στο ενεργητικό τους σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και πολλά support σε μεγάλες μπάντες του χώρου όπως Meteors, Black Raven, Hillbilly Moon Explosion, Frantic Flintstones κ.α. το 2012 κυκλοφορούν το πρώτο lp The Thriller Ready To Go.

Το 2016 ακολουθεί το συγκλάκι 45rpm the Thriller Cadillac και το 2024 ηχογραφείται το the Thriller seven ways to die.

Τα μουσικά ακούσματα της μπάντας προέρχονται από το ροκαμπίλι την country το psychobilli καθώς μπλέκουν στοιχεία από garage, punk, surf και new wave.

Tα μέλη της μπάντας είναι. Kostas pantelios κιθάρα φωνή Christos gikakis κόντρα μπάσο και φωνητικά και Michael galanis ντραμς.

***********************************

Oι FUZZRIDER δημιουργήθηκαν το 2021 στην Αίγινα απο τους Jim Lord (Lord 13, Madleaf), Νίκο Γιαννούλη (One Man Drop, Nochnoy Dozor), Μπράιαν Βελέντζας (Captain Brian).
Η Αίγινα έγινε η βάση της μπάντας γιατί και τα τρία μέλη έχουν σχέση με το νησί.

Η συνδρομή όλων των φίλων από εκεί βοήθησε στο να βρει η μπάντα το χειμώνα στέγη για να προβάρει και να δημιουργεί, και να φτιάξει αργότερα το δικό της studio γνωστό ως rancho del sol.

Η μπάντα ηχογράφησε το ομώνυμο album, το οποίο κινείται σε rock'n'roll και blues επιρροές, στο Urbans Studio τον Ιανουάριο του 2023 κι έχοντας παίξει αρκετά lives το 2022 στο νησί της Αίγινας το παρουσίασαν στο ιστορικό An club στης 12/05/2023 στην Αθήνα. Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες live εμφανίσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Αυτή την περίοδο η μπάντα δουλεύει πυρετωδώς το δεύτερο άλμπουμ και είναι στην τελική ευθεία ώστε να προχωρήσει σε ηχογραφήσεις και παραγωγή.