Νίκος Αστράς - "Έχει ο Θεός" - Νέο τραγούδι και video. Κυκλοφορεί από την inspiral PRO music

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΤΡΑΣ // Καλλιτέχνης

 

(Η ζωή μου ένα τραγούδι)

Γεννήθηκα 10 Μάη του 1978 στο Πολύγωνο των Αθηνών. Από πρώιμη ηλικία

φάνηκε το πάθος μου για το τραγούδι. Θυμάμαι ηχογραφήσεις σε μαγνητόφωνα της εποχής σε ταινία, παρέα με την γιαγιά μου και γλέντια που τραγουδούσα και σχολικές εορτές. Εν μέρει προέρχομαι από μουσική οικογένεια και κρατώ ρίζες από Άνδρο και Μικρά Ασία.

Παιδικό μου πρότυπο ο Γιάννης Πάριος.

Δημόσια εμφάνιση μου στην τηλεόραση ήταν το καλοκαίρι του 2017 στην εκπομπή Κυριακή στο Χωριό, όπου παρουσίασα τραγούδια αφιερωμένα για την Μάνη.

Με την Next Records Hellas κυκλοφόρησα τρία λαϊκά τραγούδια μου. Έχω παρευρεθεί για συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς π.χ. ΕΡΤ και άλλους κι εμφανίζομαι σε διάφορους χώρους εστίασης έχοντας ρεπερτόριο από όλο το λαϊκό φάσμα.

Το 2013 εμπνεύστηκα ένα γνήσιο λαϊκό ζεϊμπέκικο, που μετά από 11 χρόνια έβγαλα από το συρτάρι και του έδωσα σάρκα και οστά στο στούντιο με την συνδρομή άξιων μουσικών. Αυτό δεν είναι άλλο από το νέο μου δυναμικό τραγούδι “Έχει ο Θεός”, που μόλις κυκλοφόρησε από την νέα μου και πολλά υποσχόμενη δισκογραφική inspiral Pro Music. Το τραγούδι αυτό είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την Ελληνική ψυχή και όχι μόνο και συνδεδεμένο με τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, δίνοντας μήνυμα ελπίδας.

Νίκος Αστράς

Δείτε το video εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=LdOq_u2drT0