11 Ιουνίου 2013 - 2014 "Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας" εκπέμπει στο Ηράκλειο

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ και την εξακολουθητική αντισυνταγματική κυβερνητική πρακτική που περνάει από μόνη της «αποφάσεις», καταλύοντας βασικές αρχές της Δημοκρατίας – τουλάχιστον όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Το πολιτικό ολίσθημα της Κυβέρνησης με το κλείσιμο της ΕΡΤ, ένα χρόνο μετά, είτε ως αποτέλεσμα της εφαρμογής του μνημονίου είτε ως παροχή υπηρεσίας του συστήματος στα ιδιωτικά συμφέροντα, εξακολουθεί να αποτελεί πληγή για την Δημοκρατία, και το νομικό της πολιτισμό.

Επί ένα χρόνο, η Κυβέρνηση συνεχίζει να παραπαίει μεταξύ της υπολειτουργίας, των σκανδάλων, την κακοδιαχείριση , την ρουσφετολογία , την αδιαφάνεια, την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και την φτηνή προπαγάνδα.

Οι εργαζόμενοι Ηρακλείου της ΕΡΤ, δικαιωμένοι απο το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ως προς το θέμα της απόλυσης μας, εξακολουθούμε να φυλάττουμε το δημόσιο αγαθό που παραμένει ζωντανό, κι ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους συναδέλφους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη χώρα, ώστε το σήμα της Δημοκρατίας να συνεχίσει να εκπέμπει και να παραμένει ζωντανό.

Ενα χρόνο μετά, στις 11 Ιουνίου του 2014 καλούμε όλους όσοι όλο αυτό το διάστημα ενώσατε μαζί μας δυνάμεις, κάνοντας υπόθεση ολόκληρης της κοινωνίας την διεκδίκησή μας, να γιορτάσουμε μαζί τον αγώνα της αξιοπρέπειας,της τιμής, της επιμονής, της αυτοδιαχείρισης, και της δικαίωσης.

Στον κινηματογράφο Βιτζέντζος Κορνάρος στο Ηράκλειο, επομένως, ύστερα από την δωρεάν παραχώρηση του ιδιοκτήτη της ( τον οποίο και ευχαριστούμε) θα γίνουν 2 προβολές, στις 8.30 και στις 10 του Ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου " το Χαμένο σήμα της Δημοκρατίας".
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ (4 ευρώ για τα μέλη). Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ στο Ηράκλειο.

Οι εργαζόμενοι Ηρακλείου της ΕΡΤ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54