Τετραήμερο εκδηλώσεων στην Καλαμάτα για την επέτειο του «μαύρου» στην ΕΡΤ

Τοπικό δελτίο ειδήσεων.
Τετραήμερο εκδηλώσεων στην Καλαμάτα για την επέτειο του «μαύρου» στην ΕΡΤ

Τετραήμερο εκδηλώσεων για τη «μαύρη» επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, από την Τετάρτη 11 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουνίου διοργανώνει η ΕΡΑ Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:



•         ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 7 μ.μ.: Αναμετάδοση των εκδηλώσεων που θα γίνουν έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα.



     - 8:30 μ.μ. Συναυλία με τοπικά μουσικά σχήματα.



•         ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:30 μ.μ.: Προβολή του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας».



•         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8:30 μ.μ.: Συζήτηση για την ΕΡΤ, την ΕΡΑ Καλαμάτας, την ΕRT OPEN και την προσφορά τους με προσκεκλημένους εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικητικών, συνδικαλιστικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων και των αλληλέγγυων συναγωνιστών μας.



-         10 μ.μ.: Συναυλία με τοπικό συγκρότημα



•         ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 8:30 μ.μ.: Συζήτηση για το «μαύρο» στην ΕΡΤ, τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, τις αντισυνταγματικές εκτροπές, τη Δημοκρατία κ.λπ. Προσκεκλημένοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι της ΕRΤ OPEN, εφημερίδων και άλλων μέσων ενημέρωσης.



Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο χώρο που βρίσκεται η ΕΡΑ Καλαμάτας στο Ανατολικό Κέντρο και θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας και διαδικτυακά από την ΕRT OPEN.

Στο χώρο θα λειτουργεί όλες τις ημέρες έκθεση φωτογραφίας από τους αγώνες των εργαζομένων στη διάρκεια του χρόνου που πέρασε από το κλείσιμο της ΕΡΤ.



Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη ΕΡΑ Καλαμάτας τονίζουν:



«Την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιουνίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη θλιβερή εκείνη ημέρα που με απόφαση της κυβέρνησης, μαύρισαν οι οθόνες των τηλεοπτικών σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ). Περισσότεροι από 2.500 εργαζόμενοι βρέθηκαν στο δρόμο, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Τρόικας για ανθρώπινο αίμα στο βωμό των μνημονίων. Παράλληλος στόχος η παράδοση των δημόσιων ψηφιακών ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων στην «Digea», την εταιρία που ίδρυσαν οι εργολάβοι των τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν νόμιμη, μόνιμη άδεια για την εκπομπή τηλεοπτικού σήματος.

Στον ένα χρόνο που πέρασε οι παρανόμως απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με νύχια και με δόντια, κράτησαν τη σημαία του αγώνα ψηλά. Απέδειξαν πως μέσα στην «διεφθαρμένη» – κατά την κυβέρνηση – δημόσια ραδιοτηλεόραση, υπήρχε μια άλλη ΕΡΤ. Η ΕΡΤ της πλειοψηφίας των εργαζομένων που πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους - που κατάφορα παραβιάζει η κυβέρνηση – συνεχίζουν και σήμερα, χωρίς αμοιβή, χωρίς ούτε καν τις «γενναίες αποζημιώσεις» που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ Αντώνης Σαμαράς, να προασπίζουν τη Δημοκρατία και να προσφέρουν ελεύθερη, πλουραλιστική και έγκυρη ενημέρωση στον Ελληνικό λαό. Χωρίς στοιχειώδη τεχνικά μέσα, χωρίς πόρους, μόνο με τη στήριξη και την αγάπη των εκατοντάδων χιλιάδων ακροατών της ΕΡΤ, δημιούργησαν την «ΕRΤ OPEN», με οδηγό τις καλύτερες παραδόσεις και την πολυετή ιστορία της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης.

Στα χέρια των εργαζομένων έμειναν η ΕΤ 3 και οι 19 περιφερειακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί, που έκαναν σύνθημά τους το «Κρατάμε Ζωντανή την Περιφέρεια».

Ο δικός μας σταθμός, η ΕΡΑ Καλαμάτας, για λόγους που η τοπική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, αναγκάστηκε να σιγήσει για αρκετούς μήνες. Η υπόσχεση όμως που είχαμε δώσει στους ακροατές μας να συνεχίσουμε τον αγώνα, δεν μας άφηνε να ησυχάσουμε. Με τη βοήθεια της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΕRΤ OPEN καταφέραμε – στην αρχή διαδικτυακά και στη συνέχεια στα FM και στους 107,2 μεγάκυκλους - να βγούμε ξανά στον «αέρα».

Το χρωστούσαμε στους ακροατές μας, στους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής, στους φορείς της Αυτοδιοίκησης, του Πολιτισμού, της Εκπαίδευσης, στις οργανώσεις των εργαζομένων, στις εθελοντικές κοινωνικές οργανώσεις, στους συναγωνιστές μας που στάθηκαν στο πλευρό μας, στο λαό μας που αγωνίζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες να κρατήσει ψηλά το κεφάλι, να διώξει το «μαύρο» από τη ζωή του, για δημοκρατία και αξιοπρέπεια.

Με τη δική τους στήριξη δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε.

Με ανοιχτά τα μικρόφωνα της ΕΡΑ Καλαμάτας σας καλούμε όλους να κάνετε δική σας υπόθεση τη λειτουργία και το μέλλον του σταθμού μας.



Σας καλούμε επίσης να συμμετέχετε αγωνιστικά στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για τη «μαύρη» επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, από την Τετάρτη 11 μέχρι το Σάββατο 14 Ιουνίου».



Αντίθετο στην καταστροφή των χημικών της Συρίας

στη Μεσόγειο το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Την αντίθεσή του στην καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο εκφράζει με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Την πρόταση ψηφίσματος κατέθεσε στο Σώμα ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σαράντος Κουκούμης και έχει ως εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας εκφράζει την ΟΜΟΦΩΝΗ αντίδρασή του, στην απόφαση των οργάνων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, με τη συγκατάθεση και της Ελληνικής Κυβέρνησης, να καταστρέψουν εκατοντάδες τόνους χημικών, προερχόμενων από τη Συρία, στις θαλάσσιες περιοχές βορειοδυτικά της Κρήτης, νότια της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.

Η επιχείρηση καταστροφής των χημικών της Συρίας με τη μέθοδο της υδρόλυσης και την εναπόθεσή τους στο βυθό της θάλασσας, εγκυμονεί τεράστιους περιβαλλοντικούς κινδύνους αλλά και καταστροφής ολόκληρου του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Η επικινδυνότητα του εγχειρήματος καταδεικνύεται και από την απόφαση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας, να απαγορευτεί η αλιεία στις περιοχές αυτές από 22/5 έως 22/7 αυτού του έτους. Κανένας, βέβαια, δεν εγγυάται ότι και μετά την παρέλευση της απαγόρευσης, τα υπολείμματα των χημικών δε θα περάσουν μέσω της διατροφικής αλυσίδας στον άνθρωπο, με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Τεράστιες, επίσης, θα είναι οι συνέπειες για τα παραθαλάσσια οικοσυστήματα, τον τουρισμό και την αλιεία των παραθαλάσσιων περιοχών, όπως του Κυπαρισσιακού Κόλπου.

Γι' αυτό καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνίδα Επίτροπο Θαλάσσιων Υποθέσεων της Ε.Ε., κα Μαρία Δαμανάκη, να αντιδράσουν άμεσα και να μην επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί το τεράστιο επαπειλούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα.

Οι λαοί της Μεσογείου, δεν είναι υπεύθυνοι για τις τεράστιες ποσότητες όπλων μαζικής καταστροφής που έχουν εγκαταστήσει στις χώρες τους οι ιμπεριαλιστές, για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Αυτοί που δημιούργησαν τα χημικά και τροφοδοτούν τους πολέμους, να αναλάβουν τις συνέπειες και να υποδεχθούν και να διαχειριστούν οι ίδιοι την καταστροφή των όπλων μαζικής καταστροφής που παράξανε».

  • Πρόσκληση στους πολίτες, στους φορείς της Αυτοδιοίκησης, στις συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις να αντιδράσουν και εκφράσουν με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους στην καταστροφή των χημικών του θανάτου στη Μεσόγειο θάλασσα, απευθύνει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Θανάσης Πετράκος.


Στην ΠΕΔ Πελοποννήσου ο διαγωνισμός

για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου θα συζητηθεί την Τρίτη το θέμα του διεθνούς διαγωνισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, που έχει προκηρύξει η Περιφέρεια. Η ΠΕΔ αναμένεται να ζητήσει από την Περιφέρεια ενημέρωση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με την πορεία του διαγωνισμού. Πολλοί δήμαρχοι, μέλη της ΠΕΔ Πελοποννήσου, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι γιατί δεν βλέπουν σύντομα λύση στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν τα πρόστιμα για τις χωματερές, στις οποίες είναι αναγκασμένοι να αποθέτουν τα σκουπίδια, αφού η Περιφέρεια δεν φαίνεται να δίνει σύντομα λύση στο πρόβλημα.



Συνεδριάζει την Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη στις 3 μετά το μεσημέρι, στην Τρίπολη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι μελέτες για το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας, μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για δημόσια και ιδιωτικά έργα, το πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Δυτικής Μάνης για τα απορρίμματα της Καρδαμύλης, η εξέλιξη έργων στους νομούς της Περιφέρειας και άλλα.



Σε «κατ΄ οίκον περιορισμό» ο βουλευτής Δημ. Κουκούτσης

Σε «κατ΄ οίκον περιορισμό» και 24ωρη αστυνομική φύλαξη, μέχρι να δικαστεί, τέθηκε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης, μετά την απολογία του στις ειδικές ανακρίτριες που έχουν οριστεί για την υπόθεση της «Χρυσής Αυγής». Στον κ. Κουκούτση επιτρέπεται μόνον να μετακινηθεί για την άσκηση των καθηκόντων του στη Βουλή ή για επίσκεψη σε Νοσοκομείο, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» απολογήθηκε για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.



Στην Καλαμάτα ο υπουργός Δικαιοσύνης

Την Καλαμάτα θα επισκεφθεί αύριο ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΧαράλαμποςΑθανασίου, προσκεκλημένος του Δικηγορικού Συλλόγου.  Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός, καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι δικαστικοί θαταραστούνστις ετήσιες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.



Ζητούν επαναλειτουργία του προαστιακού Καλαμάτας – ΤΕΙ – Μεσσήνης οι Φίλοι του Σιδηροδρόμου

Την επαναλειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου μεταξύ Καλαμάτας – ΤΕΙ – Μεσσήνης ζητεί ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου. Σε επιστολή που απέστειλαν προς τους αρμόδιους υπουργούς και τους υπεύθυνους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επισημαίνουν την εγκατάλειψη που έχει περιέλθει το σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου, μετά την διακοπή των σιδηροδρομικών δρομολογίων, αν και πριν λίγα χρόνια δαπανήθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των σιδηροδρομικών γραμμών. Ζητούν επίσης:

- Να επαναλειτουργήσει άμεσα η προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμάτας – ΤΕΙ - Μεσσήνης, με τακτικά πυκνά δρομολόγια που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των χρηστών του μέσου, προσφέροντάς τους έτσι ένα σύγχρονο τρόπο ταχείας και οικονομικής μεταφοράς, που ταυτόχρονα είναι φιλική στο περιβάλλον και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κορεσμένου οδικού άξονα Καλαμάτας – Μεσσήνης.

- Να αξιοποιηθούν και να προστατευθούν από το πλιάτσικο, υπαρκτές, πρόσφατα ανακαινισμένες και ακριβοπληρωμένες από τον Έλληνα πολίτη, σύγχρονες υποδομές και κτηριακές εγκαταστάσεις.

- Να αποκτήσει, επιτέλους, η Καλαμάτα προαστιακή σύνδεση, όπως και άλλες πόλεις (Πάτρα, Χαλκίδα, Λαμία, Λάρισα, Βόλος κ.λπ.) και να προβληθεί και προς τους επισκέπτες της πόλης το φιλικό προς το περιβάλλον πρόσωπο του Δήμου και των πολιτών της.

Καλούν τέλος του πολίτες να ενισχύσουν το αίτημα, με την υπογραφή τους επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο http://www.amnizia.org/vote/



Δεν πληρώνει τα οφειλόμενα στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Προγραμματική σύμβαση για τη χρηματοδότηση του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας με 100 χιλιάδες ευρώ είχε υπογράψει για το 2013 η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μαζί με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ). Δήμος, Υπουργείο και ΠΕΔ ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και τίμησαν την υπογραφή τους. Όταν όμως έφτασε η σειρά της Περιφέρειας ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αρνήθηκε να καταβάλει το μερίδιό του. Έτσι το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας έμεινε με έλλειμμα 10 χιλιάδων ευρώ στο ταμείο του. Στη νέα προγραμματική σύμβαση για το 2014 η Περιφέρεια Πελοποννήσου πολύ πιθανόν να μη συμμετέχει, όπως σημείωσε ο δήμαρχος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας Παναγιώτης Νίκας.



Φορτηγό γκρέμισε σπίτι στον Μελιγαλά

Ολόκληρο σπίτι γκρέμισε χθες το απόγευμα, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μελιγαλά, ένα μεγάλο φορτηγό εργοταξίου. Το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο σπίτι, το οποίο μετέτρεψε σε ερείπια. Ευτυχώς οι ένοικοί του έλειπαν στην Αθήνα και γλίτωσαν. Γείτονες που πότιζαν λουλούδια και φυτά στην αυλή τρομοκρατήθηκαν, χωρίς να τραυματιστούν.



Συνάντηση για το Εργαστήρι Χορογραφίας «On the road»

Το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας προσκαλεί τους δημότες που επιθυμούν να συνδράμουν με τις αφηγήσεις τους στην δημιουργία της παράστασης - περιήγησης που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και θα είναι αφιερωμένη στην πόλη, σε ανοιχτή συνάντηση με τις χορογράφους, την Τρίτη στις 7.30 το απόγευμα στο «Ζουμπούλειο Μέγαρο».

Οι χορογράφοι του Συνδέσμου Χορού που ετοιμάζουν την παράσταση καλούν τους πολίτες να μοιραστούν μαζί τους προσωπικές ιστορίες, φωτογραφίες ή άλλα υλικά αρχείου που αφορούν στην πόλη της Καλαμάτας και τους ανθρώπους της, και να διαθέσουν στο Διεθνές Κέντρο Χορού αντίγραφα των υλικών που κατέχουν προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την παράσταση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα : 27210 83086 και 27210 90886



«Κάψτε το σενάριο…» αύριο στο Κάστρο

Την κωμική παράσταση «Κάψτε το σενάριο…», θα απολαύσουν όσοι αύριο στις9:30 το βράδυ, βρεθούν  στο αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας. Πρωταγωνιστές είναι οι ΛάμπροςΦισφής, ΔημήτρηςΜακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, ΓιώργοςΒαγιάτας, ΓιάννηςΣαρακατσάνηςκαιΓιώργοςΑγγελόπουλος.



«Λευκή νύχτα» το βράδυ στην Κυπαρισσία  

«Η Κυπαρισσία γιορτάζει και φωτίζεται», είναι ο γενικός τίτλος των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, που οργανώνει σήμερα το βράδυ ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η πόλη θα φωταγωγηθεί και τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μουσικά δρώμενα, διαγωνισμό βιτρίνας, προσφορές και πολλές εκπλήξεις.



Τριήμερο με τρένο στα αξιοθέατα της Πελοποννήσου

Εκδρομή με τρένο στο καταργημένο εδώ και χρόνια σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου και στα αξιοθέατα του Μοριά, έχει προγραμματίσει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η «ΤΡΑΙΝΟΣΕ». Το τρένο, με 100 επιβάτες, θα ξεκινήσει σήμερατο μεσημέρι, από το σιδηροδρομικό σταθμόΛεύκτρουΜεγαλόπολης. Η επόμενη στάση θα είναι στουςΧράνουςκαι μετά στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, όπου η αμαξοστοιχία θα στρίψει για Κυπαρισσία. Οι εκδρομείς θα διανυκτερεύσουν στηνΤριφυλιακήπρωτεύουσα και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για Καλαμάτα. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουν και πάλι για Κυπαρισσία, όπου θα διανυκτερεύσουν. Το πρωί της Δευτέρας το τρένο θα αναχωρήσει για την Αρχαία Ολυμπία και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στοναρχαιολογικό χώρο και το μουσείο.



Ολοκληρώνεται ηΑνθοκομική ΈκθεσηΚαλαμάτας

Ολοκληρώνεται αύριο στο Δημοτικό ΠάρκοΣιδηροδρόμων, η3ης  Ανθοκομική Έκθεση, που οργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας. Όσοι δεν πρόκαναν μπορούν σήμερα και αύριονα θαυμάσουν και να αγοράσουνλουλούδια και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς για την καλλιέργεια καιφροντίδα ανθέων και φυτώνκαι να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων πολλές ειδικά για παιδιά.



Στην Καλαμάτα το 15οΠαμπελοποννησιακόΟδοντιατρικό Συνέδριο

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί από 20 μέχρι 22 Ιουνίου, το 15οΠαμπελοποννησιακόΟδοντιατρικό Συνέδριο. Το γενικό θέμα του συνεδρίου είναι «Η ποιότητα στην Οδοντιατρική. Γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για καλύτερα αποτελέσματα στην καθημερινή κλινική πράξη. Θα πάρουν μέρος οδοντίατροι από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.



Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Αίθριο καιρό, με παροδικές αραιές τοπικές νεφώσεις, προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα.Οι άνεμοιθα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικέςδιευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 μέχρι 31βαθμούς Κελσίου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54