Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Πανελλήνιο και Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων στις Σέρρες



Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (πρώην Εθνικό) θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων, με ώρα έναρξης τις 4 το απόγευμα.

Διοσργανωτές είναι ο ΣΕΓΑΣ, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών, ο Δήμος Σερρών και η UNESCO Σερρών, ενώ οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στις 5 και 6 Ιουλίου.



Ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»


Με σκοπό τη βελτίωση  της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας, θα πραγματοποιηθεί ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στις 25, 26, 27  Ιουνίου 2014.

Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης είναι διάρκειας 3 ημερών (18 ωρών) και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι μελισσοκόμοι ενδιαφέρονται. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες (από τις 9.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.) και θα υλοποιηθεί σε αίθουσα του ΚΕΝΤΡΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΣΕΡΡΩΝ (πρώην Κ.Ε.Γ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ), στο 1ο  χιλ. Σερρών – Νιγρίτας.



Ο υπερμαραθώνιος   «3Εθνές brevet-Σιδηρόκαστρο» στις 5 Ιουλίου απο την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών Μακεδονίας - Θράκης


Το Σάββατο 5 Ιουλίου   διοργανώνεται  με εκκίνηση και τερματισμό το Σιδηρόκαστρο ο ποδηλατικός  υπερμαραθώνιος  με την ονομασία «3Εθνές brevet-Σιδηρόκαστρο», απο την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών Μακεδονίας - Θράκης (Π. Ε. Π. Α. ΜΑ. Θ.).

Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες ξεκινώντας από το Σιδηρόκαστρο στις 8:30 πμ  θα περάσουν από Βουλγαρία,  FYROM και θα επιστρέψουν μέσω Δοϊράνης, Μαυροπλαγιάς και Ροδόπολης στο Σιδηρόκαστρο έχοντας διανύσει 219 χλμ.

Τα brevet είναι, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα ποδηλατικές διοργανώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Υπολογίζεται συμμετοχή τουλάχιστον 150 ποδηλατών από όλη την Ελλάδα.

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες θα έρθουν από την προηγούμενη μέρα να μείνουν σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54