Έρευνες στο κρησφύγετο του Ν. Μαζιώτη στο Μαρούσι - Έμενε δίπλα σε ανώτατο αξιωματικό

Έρευνες σπιθαμή προς σπιθαμή - Δεν ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά το σπίτι που έμεναν ο Μαζιώτης, η Ρούπα και το παιδί τους - Εκπαιδευτικός δήλωνε στους γείτονες η σύζυγός του - Δεν βρέθηκε το ασημί Hyundai - Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος τον αναγνώρισε από την πλαστή ταυτότητα και κάλεσε τις Αρχές - Για μεγάλο διάστημα, ο ύποπτος για τρομοκρατία ήταν γείτονας με πρώην υπαρχηγό της ΕΛΑΣ!

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι ήταν όπως όλα δείχνουν το στρατηγείο του Νίκου Μαζιώτη το τελευταίο διάστημα.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως πιθανότατα εκεί έμενε ο Μαζιώτης με τη σύζυγο του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους. Όμως μετά τη σύλληψη του 44χρονου η σύζυγος του έσπευσε να εξαφανιστεί, παίρνοντας μαζί της στοιχεία και αντικείμενα που θα μπορούσαν να προδώσουν τα σχέδια τους.

Πάντως, παρά τους αρχικούς φόβους της Αστυνομίας, ότι το σπίτι θα μπορούσε να είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά, οι αστυνομικοί μπήκαν το απόγευμα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, αλλά σε πρώτη φάση δεν εντόπισαν τίποτα ύποπτο. Ωστόσο, ερεύνησαν το χώρο για αποτυπώματα που ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν στις έρευνές τους.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν, επίσης, το γκαράζ της πολυκατοικίας, αλλά δεν βρήκαν το ασημί Huyndai της οικογένειας Μαζιώτη, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνες στην αποθήκη που είχαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στις αρχές του 2013, ωστόσο, δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ιδιοκτήτρια, ενώ δεν είχε ιδιαίτερες επαφές με τους γείτονες του.

Περισσότερα:  protothema.gr


Πηγή: protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54