H ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον αγώνα ενάντια στη φίμωση της αλήθειας και υπέρ της δημοκρατίας



Αφού τα παχιά λόγια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι το μοντέλο της αυτοδιαχείρισης στην ΕΡΤ θα είναι αυτό που θα οδηγεί τη λειτουργία της και την ενημέρωση έχουν μείνει απραγματοποίητες υποσχέσεις και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον οικονομικό στραγγαλισμό που συνεχίζουν να προκαλούν στη ΕΡΤ και από τα σχέδια των κανονισμών και του οργανογράμματος στα οποία, δήθεν θα δίνονταν έμφαση, καθημερινά διαβλέπουμε να γίνεται προσπάθεια ώστε να ξεχαστεί αυτός ο μεγάλος αγώνας των εργαζομένων και της κοινωνίας και οι προσδοκίες τους που ολοένα προδίδονται.

Εκτός των ανωτέρω κάποιες εκπομπές με μεγάλη αποδοχή, που έχουν κρατηθεί με νύχια και με δόντια όπως το «Αντιδραστήριο» και …. η «Ζonarossa» που κρατούν το επίπεδο αποδοχής της ΕΡΤ3 σε υψηλά επίπεδα δεν στηρίζονται από κανένα, εκτός από τους συντελεστές που με πάθος και δύναμη συνεχίζουν την πλουραλιστική και αντικειμενική ενημέρωση που επιζητά η πλειοψηφία του λαού και όχι τα συμφέροντα της ΕldoradoGold.

Σε κάθε περίπτωση στηρίζουμε την ανεξάρτητη έρευνα και δημοσιογραφία καθώς και την ανάδειξη των προβλημάτων ζωής μιας ολόκληρης περιοχής και όχι των συμφερόντων μιας «χούφτας» ανθρώπων και κάθε «νταβατζή» που θέλει να ποδηγετεί την ενημέρωση με όποιας μορφής «εργολαβία» αναλαμβάνει, εκμεταλλευόμενος ακόμα την ανέχεια και τον φόβο κάποιων εργαζομένων που εν χορώ τους βάζει να βρίζουν την ΕΡΤ (5-9-15) κλπ.

Οι ευθείες απειλές τους δεν μας τρομάζουν και δεν πρέπει να τρομάζουν κανέναν. Ελπίζουμε ότι και η διοίκηση της ΕΡΤ δεν θα τις χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι.

Επιβάλλεται και πρέπει να συνεχίσει η ΕΡΤ να προβάλει θέματα στο δρόμο της αγωνιστικής, αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που ενοχλούν την καθεστηκυία τάξη και είναι υπέρ των πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται παρούσα και δυναμικά αλληλέγγυα στον αγώνα ενάντια στη φίμωση της αλήθειας και υπέρ της δημοκρατίας.











Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22/09/2015 - 16:56