ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ Κ. ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ ("ΑΥΓΗ")

Αν η κ. Νταρζάνου έκανε τον κόπο να μιλήσει με τους αγωνιστές της ΕΡΤopen (πρώην απολυμένους της ΕΡΤ και αλληλέγγυους) θα είχε μάθει ότι ο κ. Μπαϊρακτάρης ή Φραγκόπουλος (το επώνυμο που μας είχε δηλώσει) όχι μόνο δεν υπήρξε “τεχνικός διευθυντής” της ertopen αλλά ούτε κάν τεχνικός βοηθός.
Εξάλλου στην ertopen δεν υπήρχε ποτέ τεχνικός διευθυντής ή άλλου είδους “διευθυντής”.
Του είχαμε παραχωρήσει ένα χώρο για να διαμένει μιας και όπως μας είχε δηλώσει δεν είχε ” “που την κεφαλήν κλίναι” και φυσικά τον είχαμε αγκαλίασει όπως και κάθε αλληλέγγυο συμπολίτη μας.
Δυστυχώς ο κύριος αυτός με τα πολλά επώνυμα και ονόματα στην πορεία δημιουργούσε προβλήματα πράγμα που έκανε τους υπόλοιπους αλληλέγγυους να διαμαρτύρονται.


Όταν ο κύριος αυτός είδε ότι έχει γίνει δυσάρεστος με την συμπεριφορά του , κατασκέυασε ένα “θερμό επεισόδιο” στο οποίο δήθεν οι “τραμπούκοι” της ΠΟΣΠΕΡΤ τον κακοποίησαν.

Φυσικά και αυτό ήταν ένα κατασκεύασμα της φαντασίας του ή μια απο άλλους σκηνοθετημένη εφαρμογή σχεδίου δυσφήμησης της ΕΡΤopen και της ΠΟΣΠΕΡΤ, που εν τω μεταξύ είχαν κερδίσει εντός και εκτός Ελλάδας την συμπάθεια του κόσμου αλλά και την συμπαράσταση όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών και διεθνών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση ήταν ότι όταν έπαιξε τον ρόλο του “θύματος” κάλεσε από το κινητό του και σε χρόνο μηδέν ήλθαν στα γραφεία της ertopen τρία περιπολικά της αστυνομίας και δύο της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες (;;;).
Αφού μίλησε μαζί τους επί ώρα τον πήραν και έφυγαν.

Αυτό το γεγονός αν δεν είχε συνδυαστεί με την παρουσία τόσων περιπολικών και ασφαλίτικων αυτοκινήτων θα είχε μείνει στη μνήμη μας απλώς σαν ένα επεισόδιο απο αυτά που δημιουργούν συνήθως άτομα με διαταραγμένο ψυχισμό.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια για τον δήθεν αλληλέγγυο “τεχνικό διευθυντή” που όταν “απομακρύνθηκε” κατέφυγε στην “εξουσία” (την οποία δήθεν αντιπάλευε) για να καταγγείλει όχι φυσικά κάποιο κακό αφεντικό αλλά αγωνιστές εργαζόμενους της ΕΡΤ και αλληλέγγυους.

Λυπάμαι αλλά είχα πάντα την αίσθηση ότι ο αριστερός δημοσιογράφος είναι συνήθως πιό φιλικός με τους εργαζόμενους και περισσότερο προσεκτικός στην έρευνα για την αλήθεια

Σχόλιο που κατέθεσα στις τυπολογίες (http://www.typologies.gr

και στο http://mediatvnews.gr/?p=2614


klassikoperiptosi
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24/09/2015 - 16:51