Δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ημέρες εναντίον της ΕΡΤopen (προβοκάτσια πάντως δεν τη λες)

Πρίν ακόμα "παγώσει" η είδηση της "πρώτη φορά αριστερής" σύλληψης συνδικαλιστών (Πρόεδρος  και  γραμματέας οικονομικού της ΠΟΣΠΕΡΤ)  και το φίμωμα  του πομπού της  ERTOPEN στα  Τουρκοβούνια, η "ακέφαλη" απο διοίκηση αλλά όχι απο εντολείς ΕΕΤΤ, έκανε  Ευτυχώς αυτή τη φορά πρόλαβε ο τεχνικός μας και έκλεισε τον πομπό,πράγμα που στέρησε την ευκαιρία στους εντολοδόχους  της σημερινής εξουσίας να επαναλάβει το "θεάρεστο" (για μερικούς) έργο της κατάσχεσης των μηχανημάτων και της σύλληψης των παρευρισκομένων συναγωνιστών.

Αν πριν απο λίγες ημέρες η σύλληψη του Καλφαγιάννη, του Κούνη και των άλλων δύο αλληλέγγυων, η κατάσχεση των μηχανημάτων και η μερική σίγαση της φωνής της ERTOPEN, ήταν αποτέλεσμα "λάθους" ή  ...προβοκάτσιας , όπως  ισχυρίστηκαν κυβερνητικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι, την τωρινή επίθεση εναντίον αυτής της εξ αντικειμένου ιστορικής πλέον φωνής στα ερτζιανά, πως θα την πούν;

Αν την περιγράψουν ως εφαρμογή του "νόμου και της τάξης", θυμίζοντάς μας ότι κανείς δεν  είναι "υπεράνω  του νόμου", τότε  εύλογα θα αναρωτηθεί ακόμα και ο πιό αφελής, πως γίνεται απο τους 2700 ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπάρχουν στην Ελλάδα και που ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ λειτουργούν παράνομα, σύμφωνα με απόφαση του Δ΄Τμήματος του ΣΤΕ, να επιλεχθεί ως κύριος στόχος μόνο ο ραδιοφωνικός σταθμός της ERTOPEN.
Αυτός ο σταθμός που δημιουργήθηκε μετά το πραξικόπημα του μαύρου στην ΕΡΤ και που συνέχισε ακόμα και μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο το Νοέμβριο του 2013, να φιλοξενεί κάθε δημοκρατική αντιμνημονιακή φωνή. Αυτός ο σταθμός τον οποίο ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τσίπρας επαινούσε απο τα μικρόφωνά του χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και ως παράδειγμα για μίμηση, πράγμα που σήμερα φαντάζει ως θολή εικόνα στο πολύ μακρυνό παρελθόν.

Αν λοιπόν η δεύτερη αυτή κρατική επίθεση εναντίον της ERTOPEN και της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι  μια  ...τυχαία και αναγκαστική εφαρμογή του νόμου, τότε αύριο θα πρέπει ο αρμόδιος υπουργός επικρατείας κ. Παππάς, να απαιτήσει το κλείσιμο και την σύλληψη των υπευθύνων  του "νεογέννητου" ραδιοφώνου του ΑΜΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη (στα εγκαίνια του οποίου παρίστατο με την ιδιότητα του υπουγού ο κ. Παππάς), του ραδιοφωνικού σταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ", του REAL FM  και όλων  των άλλων  γνωστών (και μη εξαιρετέων) σταθμών.

klassikoperiptosi.blogspot.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07/10/2015 - 22:14