ΕΡΤ:Πούντος - πούντος ο ΓΚΠ;;; Ψάξε -ψάξε δεν θα τον βρεις...

Και ενώ  η διοίκηση της "νέας" ΕΡΤ  "καμάρωνε" ότι  έστω και εκτός των προβλεπομένων απο το νόμο 4324 χρονικών ορίων , κατάφερε να παρουσιάσει ένα οργανόγραμμα και έναν Γενικό Κανονισμό Προσωπικού (ΓΚΠ), ήλθαν  "τα πάνωκάτω"  την προηγούμενη Παρασκευή.

Στη συνάντηση  λοιπόν που είχε η διοίκηση της ΕΡΤ με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη και το νομικό της σύμβουλο Δ. Περπατάρη ,οι εκπροσωπούντες το Δ.Σ κατάλαβαν,ότι  ο  ανακοινωθείς  ΓΚΠ , δεν  θα μπορέσει  ποτέ να φτάσει  στο εθνικό τυπογραφείο ώστε να αποκτήσει και νομική ισχύ και υπόσταση.

Και δεν θα δούμε  αυτόν τον ΓΚΠ  τυπωμένο σε ΦΕΚ  με την υπογραφή  του  κ. Παππά  απο κάτω ,διότι  πολύ απλά  δεν κατάφερε να περάσει  απο τον πρώτο προβλεπόμενο έλεγχο  στην ειδική προς τούτο  επιτροπή του  υπ. εργασίας, γεγονός  που απέκλεισε  την  τελική  αξιολόγησή του απο τη νομική επιτροπή της Βουλής  και την υπογραφή  του αρμόδιου υπουργού.

Αν η ΠΟΣΠΕΡΤ  δεν είχε  απο την αρχή  καταφύγει  στον ΟΜΕΔ  και στην δικαιοσύνη  για
να αντιμετωπίσει  την άκαμπτη  άποψη της  διοίκησης να αντιγράψει τον ΓΚΠ της  ΝΕΡΙΤ  κατασκευάζοντας  έναν  μη ΓΚΠ, σήμερα  όλοι  πλην των  εργαζομένων  θα ήταν ευχαριστημένοι.

Ορίσθηκε  δεύτερη συνάντηση  για  σήμερα το απόγευμα , στην οποία  εύχομαι  η διοίκηση  της ΕΡΤ να  υιοθετήσει τη φωνή  της ΠΟΣΠΕΡΤ  , της λογικής  και των υφιστάμενων νόμων προχωρώντας σε έναν ΓΚΠ  που θα   ρυθμίζει όλα  αυτά που πρέπει  ώστε  να αρχίσει να λειτουργεί  με  συντονισμό  και κανονικά  η "νέα" ΕΡΤ




klassikoperiptosi.blogspot.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24/11/2015 - 17:34