Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα:

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα Τρίτη 15 Δεκέμβρη, οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα, απαιτώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Στην Αθήνα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στα Πεντάμηνα και το Συνδικάτο ΟΤΑ καλούν στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας.

Στην Πάτρα η Επιτροπή Αγώνα καλεί στις 12.30 μ.μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου (Πατρών - Αθηνών 158).

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στα Πεντάμηνα απαιτεί:

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Να σταματήσουν τώρα τα προγράμματα της φτώχειας και της μιζέριας.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών.
  • Κανένας εργαζόμενος να μην έχει μισθό κάτω από τα 751 ευρώ.
  • Επίδομα ανεργίας για όλους τους άνεργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Καλεί τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση, τονίζοντας «Φτάνει πια η κοροϊδία, θέλουμε δουλειά με δικαιώματα. Εμείς δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος της βάρδιας για τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Κινητοποίηση διοργανώνει και το Συνδικάτο ΟΤΑ νομού Αχαΐας στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου (Πατρών - Αθηνών 158) (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Το Συνδικάτο ΟΤΑ ν. Λάρισας προκηρύσσει στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα την Τρίτη 15 Δεκέμβρη από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το τέλος της βάρδιας και καλεί σε μαζική συγκέντρωση τους συναδέλφους πενταμηνίτες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στις 12:30 μμ.(τέρμα Σωκράτους). Καλεί επίσης στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 18.00 στην πλ. Ταχυδρομείου ενάντια στο δεύτερο κύμα των προαπαιτούμενων.

Η Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων στα πεντάμηνα Εορδαίας που συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, καλεί σε συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκέμβρη στις 11:30 π.μ. μπροστά στον ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας


πηγή 902.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54