ΟΜΥΛΕ, λιμενεργάτες ΟΛΠ: Κάλεσμα για τις κινητοποιήσεις 16-17/2 κατά του ξεπουλήματος των λιμανιών

Η υπόθεση των λιμανιών μάς αφορά όλους. Αυτή η πολιτική μάς οδηγεί όλους στη φτώχεια και στην ανεργία και πρέπει να ανατραπεί.

Όπως έχουν γνωστοποιήσει, οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας έχουμε προκηρύξει 48ωρη παλλιμενική απεργία στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2016 ενάντια στο ξεπούλημα και στις ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό:

  • Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν δυναμικές πολύμορφες κινητοποιήσεις στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.
  • Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11:30, και πορεία προς τη Βουλή. Και όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, «θα απαιτήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν το μεγάλο ξεπούλημα».
Σ’ αυτόν τον αγώνα μας, υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους η ΟΜΥΛΕ και η Ένωση Δοκίμων & Μονίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ, «καλούμε για μια ακόμη φορά το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και όλα τα Συνδικάτα του Πειραιά, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πειραιά και τις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις Πειραιά και όλους τους παραγωγικούς φορείς της ευρύτερης περιφέρειας Πειραιά να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας και να συμμετάσχουν με τις δυνάμεις τους στην ανατροπή αυτής της πολιτικής»





από το ergasianet
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54