Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στην "Τοξότης ΑΕ" σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με 48ωρη απεργία

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους με 48ωρη απεργία από σήμερα Δευτέρα 1η Αυγούστου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» που απασχολούνται στα έργα του ΔΕΔΔΗΕ στην Περιφέρεια Αττικής και στο Νομό Κορίνθου διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει η εργοδοσία και που κυμαίνονται από 4 έως 7 μήνες.

Στο πλαίσιο της 48ωρη απεργίας τους την Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 7 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο εργοτάξιο της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» στον Βοτανικό και γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Η απόφαση για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι και την Τρίτη 2 Αυγούστου ελήφθη κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης των εργαζομένων με το Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας το πρωί της Παρασκευής 29 Ιούλη στο χώρο του εργοταξίου και αφού δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη από την πλευρά της εργοδοσίας για το αίτημα καταβολής των δεδουλευμένων.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 28 Ιούλη στην διάρκεια γενικής συνέλευσης που έγινε οι εργαζόμενοι της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» είχαν αποφασίσει 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι και την Κυριακή 31 Ιούλη, ωστόσο προχωρούν σε επέκταση των κινητοποιήσεων με νέα 48ωρη απεργία από την Δευτέρα 1η Αυγούστου.





πηγή 902.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01/08/2016 - 14:34