Από το υπουργείο Οικονομικών

ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ Κινητοποιήσεις αυτοαπασχολούμενων ενάντια στη φοροληστεία

Δυναμική κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα πραγματοποιούν αυτή την ώρα, αυτοαπασχολούμενοι και μικροί επαγγελματοβιοτέχνες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για τη σημερινή Μέρα Πανελλαδικής Δράσης ενάντια στη φοροληστεία.

Το πανό της ΠΑΣΕΒΕ αναγράφει«Τέρμα στα χαράτσια και στη φοροληστεία, δραστική μείωση της φορολογίας, για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ. Να φορολογηθεί τώρα το μεγάλο κεφάλαιο».

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.


Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τις εφορίες Δ,Θ,Ι στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν μικροί αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματοβιοτέχνες της πόλης.

«Αγωνιζόμαστε ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τη νέα φοροεπιδρομή, την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να ζούμε από τη δουλειά μας» αναγράφει το πανό της ΠΑΣΕΒΕ στέλνοντας το μήνυμα της κινητοποίησης.

Οι αυτοαπασχολούμενοι φωνάζουν συνθήματα όπως «Θέλουνε συναίνεση να πιάσουμε τον πάτο, οργάνωση παντού να 'ρθούν τα πάνω - κάτω»«Όχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία»«Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με την ΠΑΣΕΒΕ αντίσταση και πάλη», «Με την ΠΑΣΕΒΕ μη μένεις φοβισμένος, ντροπή για τον ΕΒΕ να 'ναι υποταγμένος».


Από τη Θεσσαλονίκη
Από τη Θεσσαλονίκη




Πηγή 902
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54