Στάση εργασίας σήμερα των εργαζομένων στο ΙΓΜΕ και Συγκέντρωση στο υπ. Ενέργειας στις 13:00

Μετά τη συμβολική λειτουργική κατάληψη στο κεντρικό κτήριο την περασμένη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ προχωρούν σήμερα Τετάρτη 15 Μάρτη σε 3ωρη στάση εργασίας με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στουπουργείο Ενέργειας, Μεσογείων 119, στις 13:00, για να απαιτήσουν συνάντηση με τον ίδιο τον υπουργό ΓιώργοΣταθάκη και άμεση λύση στα προβλήματα του Ινστιτούτου και των εργαζόμενων.

Καταγγέλλουν πως «δεν έχει γίνει ούτε μία πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την ενίσχυση και ανανέωση προσωπικού», καθώς επίσης και πως «καθυστερεί επικίνδυνα η εκταμίευση του Τακτικού Προϋπολογισμού για το 2017, ενώ δεν εκταμιεύεται ούτε καν η έκτακτη χρηματοδότηση του 1 εκ. ευρώ, την οποία από το 2016 είχε δεσμευθεί το υπουργείο Οικονομικών για οφειλές σε δικαιούχους από δικαστικές αποφάσεις».

«Οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ καλούμαστε για μια ακόμη φορά με τους Αγώνες μας να διατηρήσουμε το Ινστιτούτο ανοιχτό και βιώσιμο τώρα και στο μέλλον προς όφελος της Κοινωνίας και του Τόπου! Καλούμε σε συμπαράσταση όλη την Εργατική Τάξη, καθώς και την Επιστημονική Κοινότητα, στηρίζοντας τον Αγώνα μας για την ουσιαστική ανασύσταση και συνέχιση του ΙΓΜΕ», σημειώνουν μεταξύ άλλων σε σχετική τους ανακοίνωση.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54