Δύο νεκροί και ένας που χαροπαλεύει από αναθυμιάσεις σε εργασίες συντήρησης αποχετευτικού δικτύου στη Σκάλα Λακωνίας

Δύο νεκροί, ένας που διακομίζεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρίπολης και ένας ακόμη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σπάρτης είναι ο νεότερος απολογισμός του δυστυχήματος που συνέβη στη Σκάλα Λακωνίας περίπου στις 9 π.μ. της Τρίτης 1 Αυγούστου κατά τη διάρκεια εργασιών αποφράξεων και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων των Δημοτικών Κοινοτήτων Σκάλας και Βλαχιώτη που είχε αναλάβει ιδιώτης εργολάβος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ένας νεκρός είναι αλλοδαπός εργάτης που δούλευε για λογαριασμό του εργολάβου. Ο άτυχος εργάτης κατεβαίνοντας στο φρεάτιο ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις, μάλλον μεθανίου, ενώ πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια προτού χάσει τις αισθήσεις του.  

Ο δεύτερος νεκρός είναι ένας εκ των θαμώνων που έσπευσαν από γειτονικές καφετέριες για να βοηθήσουν, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους λόγω των αναθυμιάσεων ζαλίστηκαν. Τελικά όλοι ανασύρθηκαν κάτω από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της Σπάρτης με τον έναν να παραμένει για νοσηλεία, ενώ ο άλλος διασωληνωμένος διακομίζεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρίπολης.




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54