Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Κλείνει λόγω εργασιών για 6 ημέρες

Προγραμματισμένα έργα αναβάθμισης πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο Κρήτης, στο διάστημα από 19 έως 24 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης στο μεσαίο τμήμα του αεροδιαδρόμου. Για τις ημέρες αυτές το αεροδρόμιο θα κλείσει και δεν θα εκτελείται καμία πτήση, με το κοινό να εξυπηρετείται μέσω των αεροδρομίων στα Χανιά και τη Σητεία.

Σε ανακοίνωση της η AEGEAN, επισημαίνει ότι υποχρεούται να προβεί σε αναστολή του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων για το διάστημα από 19 έως 24 Φεβρουαρίου.

Η εταιρεία, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τη διασφάλιση της διασυνδεσιμότητας του νησιού, έχει μεριμνήσει για την προσθήκη επιπλέον πτήσεων τόσο προς το αεροδρόμιο των Χανίων (2 επιπλέον πτήσεις καθημερινά), όσο και προς το αεροδρόμιο της Σητείας (1 επιπλέον πτήση καθημερινά), οι οποίες θα εκτελούνται με Airbus 320. Αντίστοιχα, οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο των Χανίων“, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα ταξιδιωτικά γραφεία, μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN https://el.aegeanair.com/ ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 6261000.