Ίλιον: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Mε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου, αναφέρει ότι συγκεντρώνει "είδη πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους, την Τετάρτη 28 Μαϊου, 10.00-13.00, Κεντρική πλατεία Ιλίου".
Συγκεκριμένα επισημαίνει ότι: "Ενημερωτική δράση από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου και κάλεσμα αλληλεγγύης για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου Ιλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και της Τράπεζας Χρόνου θα βρίσκονται εκεί από τις 10.00 έως τις 13.00, ενημερώνοντας για το έργο του προγράμματος «Ίλιον – Στήριξη», για τις προϋποθέσεις ένταξης, αλλά και τη δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς σε είδος και υπηρεσίες από πολίτες και κοινωνικά ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις.

Παράλληλα με την ενημέρωση του κοινού, οι εκπρόσωποι του προγράμματος θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης (συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, φάρμακα) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Συσσιτίου και Κοινωνικού Φαρμακείου.
Περιμένουμε και τη δική σας στήριξη!

Κάθε προσφορά είναι σημαντική για τη συνέχιση του έργου μας και την στήριξη των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54