Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Εκδήλωση στη Ροδόπολη για την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή Σιντικής



Το Σάββατο 28 Ιουνίου , στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου στη Ροδόπολη στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα : " Εξόρυξη χρυσού στην περιοχή μας, οι επιπτώσεις στο περιβάλλον, στην υγεία , στην κοινωνία". Ομιλητής θα είναι ο Χημικός Μηχανικός Κωνσταντίνος Καράμπελας.  Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Ενεργοί Πολίτες Νομού Σερρών.




Ο Γ. Ρωμανιάς ,οικονομολόγος στις Σέρρες την Τετάρτη 25 Ιουνίου  σε εκδηλωση της Ο.Ε.Β.ΕΣ.Σ.



Την Τετάρτη 25 Ιούνη και ώρα 11:30 πμ  ο οικονομολόγος -ειδικός σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης  κ Ρωμανιάς Γεώργιος θα είναι στις Σέρρες καλεσμένος από τον Πρόεδρο  κ.Σωτηρη Κοτσαμπα και τη διοικηση  της ΟΕΒΕΣ και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο της ΟΕΒΕΣ προς ολα τα Μ.Μ.Ε του Νομού και προς όλους τους πολίτες .

Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας  και ώρα 19:00μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών θα πραγματοποιηθεί Εκδηλωση -συζητηση  με ομιλητή τον οικονομολόγο και ειδικό σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης κ. Γεώργιο Ρωμανιά  με θέμα:   ΟΑΕΕ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ




Εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό



Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων " Ο Ευαγγελισμός " Σιδηροκάστρου διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ουζερί " Ουζομελωδίες" στις 7.30 το απόγευμα. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Τιμή εισόδου 7 ευρώ.




Μουσική εκδήλωση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριάδας



Το Σάββατο 28 Ιουνίου στο γήπεδο Τριάδας, στις 9 το βράδυ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριάδας, διοργανώνει μουσική εκδήλωση, με τους Στάθη Νικολαϊδη , Ματθαίο Τσαχουρίδη, Δ. Μερτζανίδης , Κ. Ζώης, Π. Απατσίδης και Στ. Κατής. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54