Διόδια: Στην Κόρινθο η νέα δίκη αγωνιστών του κινήματος και πολιτών από το κράτος των μεγαλοεργολάβων

Σήμερα Δευτέρα 8/6/2015 στην Κόρινθο, νέα δίκη για τις κινητοποιήσεις εναντίον των διοδίων.
Για τη νέα δίκη το Κινήμα Δεν Πληρώνω - Ενιαίο Μέτωπο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Το διαπλεκόμενο κράτος των μεγαλοεργολάβων συνεχίζει με συνέπεια την επιχείρηση καταστολής των πρωτοπόρων αγωνιστών και κατοίκων, που αντιστέκονται σθεναρά στο ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων από το 2009 μέχρι σήμερα.

Η βιομηχανία χαλκευμένων διώξεων καλά κρατεί. Στη συγκεκριμένη δίκη, στο στόχαστρο βρίσκονται αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και πολίτες, οι οποίοι έκαναν το "αδίκημα" να αντισταθούν στον χουντικό νόμο Ρέππα, ο οποίος μετέτρεψε την τροχαία σε όργανο διασφάλισης της κερδοφορίας των μεγαλοεργολάβων-ιδιωτών και να διεκδικήσουν συλλογικά το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στους εθνικούς μας δρόμους.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και η πρωτοπόρα αγωνίστρια Μαρία Λεκάκου, ιατρός και ιδρυτικό μέλος του κινήματος ενάντια στα διόδια και του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα παρασταθεί μαζικά στα Δικαστήρια της Κορίνθου τη Δευτέρα 8-6-15, προκειμένου να διατρανώσει το δίκαιο του πολυετούς αγώνα μας και να υψώσει δίχτυ αλληλεγγύης στους διωκόμενους αγωνιστές.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Θα νικήσουμε!".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54