Χαρούμενος ο Βενιζέλος που δεν πήγε ο ΠτΔ στην Επιτροπή Αλήθειας. Γελάει ο κόσμος.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ,ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, δεν παρέστη στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, επειδή, έλαβε λέει, υπόψιν του την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και την επιστολή που του είχε απυθύνει ο κ. Βενιζέλος όταν παρέστη στην πρώτη συνεδρίαση.

Τόσο πολύ την έλαβε υπόψιν του ο ΠτΔ την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και την επιστολή που του είχε απευθύνει τον Απρίλιο, που απέστειλε επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής με την οποία τονίζει ότι όσα επεσήμανε κατά την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής, στις 4 Απριλίου, ισχυουν στο ακέραιο, .κυρίως ως προς τα αδιαμφισβήτητα κατά το Σύνταγμά μας δεδομένα της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας.

«Κυρία Πρόεδρε,

Λόγω της συνάντησής μου με τον Καγκελάριο της Δημοκρατίας της Αυστρίας, κ. Βέρνερ Φάιμαν, δεν μπορώ να παραστώ στη σημερινή καταληκτική συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής των Ελλήνων, παρακαλώ να διαβιβάσετε στα μέλη της Επιτροπής της εκ μέρους μου ειλικρινή αναγνώριση της επιστημονικώς τεκμηριωμένης συμβολής τους, ως προς τα αίτια που οδήγησαν στη διαμόρφωση του δημόσιου χρέους της χώρας μας.


Όπως, επίσης, παρακαλώ να καταστήσετε σαφές, ότι ισχύουν στο ακέραιο τα όσα επισήμανα κατά την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής, στις 4 Απριλίου 2015, κυρίως ως προς τα αδιαμφισβήτητα κατά το Σύνταγμά μας δεδομένα της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Προκόπης Παυλόπουλος»


Μεγάλη η νίκη του κ. Βενιζέλου.
Γελάει ο κόσμος.

N.K.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18/06/2015 - 18:53