Πορτογαλία: 41χρονη βοηθός παιδιάτρου πέθανε 2 ημέρες μετά το εμβόλιο της Pfizer!!!

Βοηθός παιδιάτρου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο του Πόρτο (IPO) πέθανε στις 1 Ιανουαρίου 2021, δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer

Εφημερίδα Correio da Manha (Πόρτο)

3 Ιανουαρίου 2021

 

 

https://www.cmjornal.pt/sociedade/detalhe/quero-respostas-sobre-a-morte-mae-destrocada-apos-morte-da-filha-que-tinha-sido-vacinada-contra-a-covid-19?ref=HP_PrimeirosDestaques

[ΣΗΜ: Επειδή ο κατάλογος των σοβαρών παρενεργειών μετά τη λήψη των εμβολίων mRNA προβλέπεται ότι μάλλον θα διευρύνεται συνεχώς και επειδή όλοι οι θάνατοι θα ανακοινώνονται ως «μη- έχοντες σχέση με το εμβόλιο», καλό θα ήταν να καθιερωθεί ο «μετεμβολιακός θάνατος» ως νέα αιτιολογία θανάτου.]

Ο θάνατος της βοηθού παιδιάτρου δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό της για Covid19 θέτει τις πορτογαλικές υγειονομικές αρχές «σε επιφυλακή»


Οι υγειονομικές αρχές στην Πορτογαλία βρίσκονται «σε επιφυλακή» μετά τον μέχρι στιγμής ανεξήγητο θάνατο μιας 41χρονου βοηθού παιδιάτρου δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Covid.

Η γυναίκα, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία της, εκτός ​​από την ηλικία και την επαγγελματική της ιδιότητα, πέθανε στο κρεβάτι την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με αναφορές των εφημερίδων, το σώμα της ανακαλύφθηκε από τον σύντροφό της όταν επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού στη Maia από την αγορά. Αυτός «κάλεσε βοήθεια και απεστάλη VMER (ιατρική ομάδα ανάνηψης). Καταβλήθηκαν προσπάθειες για την αναζωογόνηση του θύματος χωρίς επιτυχία».

Η γυναίκα ήταν μία από τις 538 επαγγελματίες υγείας στο νοσοκομείο για καρκινοπαθείς IPO του Πόρτο που έκαναν τα πρώτα εμβόλια BioNTech / Pfizer την περασμένη Τετάρτη 30/12.

Σε δήλωση προς τον Τύπο, το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα «έκανε το εμβόλιο στις 30 Δεκεμβρίου, χωρίς να έχει εκδηλώσει κάποια παρενέργεια, ούτε τη στιγμή του εμβολιασμού ούτε τις επόμενες ημέρες. Η αποσαφήνιση της αιτίας του θανάτου της θα γίνει με τις συνήθεις διαδικασίες για αυτές τις περιπτώσεις».

Προβλέπεται ότι θα γίνει αυτοψία  , από την οποία θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες. Η εφημερίδα Correio da Manha, έγραψε ότι δεν υπάρχει ένδειξη πως η γυναίκα δεν υπέφερε από «κάποια ασθένεια ή πρόβλημα υγείας».

Το νοσοκομείο IPO με ανακοίνωσή του έκφρασε τα «θερμά συλλυπητήριά» του στην οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας, και τόνισε ότι η απώλειά της (που την περιέγραψε ως «ξαφνικό θάνατο») «είναι εξίσου οδυνηρή και για το προσωπικό του IPO του Porto».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54