Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ρόδου

ΕΡΑ Ρόδου - Τοπικές Ειδήσεις για 03-01-2014

Ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΑ Ρόδου 08:00-13:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και περισσότερες ειδήσεις με συνεχή ενημέρωση, στα site της ΕΡΑ Ρόδου erarodos.blogspot.gr και erarodou.blogspot.gr

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΠΤΩΣΗ  ΣΤΥΛΩΝ  ΤΗΣ  ΔΕΗ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ  ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ


Σοβαρά προβλήματα με κατολισθήσεις, αποκλεισμό δρόμων, πτώση   στύλων  της ΔΕΗ   ακόμα και υποχώρηση πλαγιάς λόφου προκάλεσε η χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση στη Ρόδο. Όλοι  σχεδόν οι δρόμοι  κεντρικοί και επαρχιακοί αντιμετώπισαν  προβλήματα. Ακόμη και  σε περιοχές που δεν είχαν  πληγεί από  τις φετινές πυρκαγιές.
Σαράντα  και πλέον κλήσεις  για πλημμύρες καταστημάτων και σπιτιών  δέχτηκε  η Πυροσβεστική  καθ’ ολη τη διάρκεια της ημέρας  . ενώ προχώρησε  και σε μια διάσωση οδηγού Ι.Χ. στη περιοχή  κοντά στη γέφυρα μεταξύ Παστίδας και Μαριτσών. Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο και ο οδηγός για να σωθεί, ανέβηκε στην καρότσα του αυτοκινήτου. Ευτυχώς εντοπίστηκε από το πυροσβεστικό όχημα και έτσι δεν σημειώθηκε  ατύχημα.
 
ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 85 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 15 ΠΑΙΔΙΑ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 85 παράνομων μεταναστών,  που βρέθηκαν σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή 5,6ν.μ. νοτιοδυτικά της Αστυπάλαιας. Μια επιχείρηση ιδιαίτερα δύσκολη  λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη  περιοχή και του αριθμού των επιβαινόντων, στο σκάφος. Για το περιστατικό   ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής τις πρώτες πρωινές ώρες  Στην περιοχή έσπευσαν δύο ναυαγοσωστικά σκάφη  του Λιμενικού, ένα πλωτό περιπολικό, μία φρεγάτα του Π.Ν.  καθώς και το παραπλέον/Γ “LION”, σημαίας Παναμά,  τα οποία μετά από μία πολύωρη επιχείρηση διέσωσαν το Ι/Φ με τους ογδόντα πέντε (85) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (50 άνδρες, 20 γυναίκες και 15 παιδιά). Στους  μετανάστες   δόθηκαν  εν πλω νερό και τρόφιμα, ενώ  στη συνέχεια ακολούθησε η ασφαλής μετεπιβίβασή τους στα πλωτά περιπολικά  και η μεταφορά τους στην  Αστυπάλαια.

ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΔΙΤΗ  ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


Μια ακόμα  ανείπωτη τραγωδία βρίσκει τη Ρόδο λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος  με τον θάνατο ενός 18χρονου φοιτητή από την Ρόδο που σπούδαζε στην Κρήτη σύμφωνα με το rodos-report.
Ο Φοιτητής καταγόμενος από χωριό της  Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας βρισκόταν στην Κρήτη όταν αρρώστησε και εμφάνισε  πολύ υψηλό πυρετό. Τότε μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς  κατέληξε. Στο Ηράκλειο είχε μεταβεί και ο πατέρας του νεαρού που αντιμετώπισε και αυτός πρόβλημα και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ..

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ Η ΙΔΡΥΣΗ ΕΚΑΒ ΣΕ ΚΩ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΡΠΑΘΟ


Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, - σύμφωνα με δήλωση του τελευταίου- σε μία προσπάθεια να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματα της δημόσιας υγείας στα Δωδεκάνησα.
Αντικείμενο της συζήτησης η ίδρυση τομέων του ΕΚΑΒ σε Κω, Κάλυμνο και Κάρπαθο που κρίνεται ως επιτακτική και για την οποία υπάρχει η θετική γνωμοδότηση του ΕΚΑΒ, που έκανε αποδεκτή την πρόταση που είχε καταθέσει, πριν από 6 μήνες, ο κ. Κόνσολας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Υπουργείου Υγείας και για το σκοπό αυτό, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Κόνσολας ζητά, με παρέμβασή του προς τον Υφυπουργό κ. Α. Μπέζα, να υλοποιηθεί η απόφαση. Ο κ. Κόνσολας έθεσε επίσης και το θέμα της ενίσχυσης των δομών δημόσιας υγείας στα Δωδεκάνησα με νέα ασθενοφόρα.
 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
ΔΕΝ  ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΡΟΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ


Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν και να δεχτούν αυτά που υπέγραψε η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας και που δένει χειροπόδαρα δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, με μισθούς ανέχειας και ωράρια που θα λιώνουν τα κορμιά των εργατών του κλάδου για να αυξηθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας. τονίζει η Γραμματεία επισιτισμού τουρισμού Ρόδου  του ΠΑΜΕ αναφορικά με την υπογραφείσα συλλογική σύμβαση εργασίας.
’Με τους ξενοδοχοϋπάλληλους – συμπληρώνει- οι ξενοδόχοι δεν έκαναν ποτέ καμιά συμφωνία, όπως διατείνονται.  Συμφώνησαν με την ξεπουλημένη ηγεσία στην Ομοσπονδία, που πάντα ήταν αρωγός στην πολιτική της ανταγωνιστικότητας, που έφερνε πάντα ανεργία και φτώχια, είτε διανύαμε περίοδο ανάπτυξης είτε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης H συμβολική αύξηση από το 2015 αποτελεί προσβολή και πρόκληση. Από το 2011 μέχρι το τέλος του 2013 οι μεγαλοξενοδόχοι πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι της αύξησης των κερδών των μονοπωλίων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, που ήταν σχεδόν 20%.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία είχαν μείωση των μισθών πάνω από 15%.
Για μας, για τα ταξικά Σωματεία του κλάδου  καταλήγει  η Γραμματεία επισιτισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ - το ζήτημα που έχει να κάνει με το πόσο πουλάμε την εργατική μας δύναμη δεν έχει τελειώσει. Η γενικευμένη δήθεν μαθητεία, η απλήρωτη δουλειά από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, οι εργολαβίες, η απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, οι ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις με άθλιους όρους αμοιβής και εργασίας, δεν ξεπλένονται με κανένα ταχυδακτυλουργικό, με κανένα παραμύθι, όσο ωραία κι αν το σερβίρουν.’’

ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ  PRIDE


69χρονος αλλοδαπός  έχασε τη ζωή του   ενπλώ ταξιδεύοντας με το Δωδεκάνησος PRIDE. Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες   Τετάρτης  , η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον Πλοίαρχο του  Επιβατηγού. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι  της Ρόδου, ο 69χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΟΔΙΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ 2014


Ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι είναι τα πρώτα παιδιά του 2014 που γεννήθηκαν στη Ρόδο.
Το κοριτσάκι γεννήθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου και το αγοράκι στην Γενική Κλινική Δωδεκανήσου ''EUROMEDICA'' όπως αναφέρει το rodos info news.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ   Ι.Χ.  ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ


 ΙΟΟΟ   επιπλέον πινακίδες  ΙΧ,  περίπου, σε σχέση με το 2012 (που άγγιζαν τις 5.ΟΟΟ) κατατέθηκαν εφέτος στη Δ ΟΥ  Ρόδου. Δεν κατατέθηκαν μόνο πινακίδες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, αλλά και αυτοκινήτων μεσαίου και μικρού κυβισμού. Οι περισσότερες από τις 6.000 και πλέον πινακίδες κατατέθηκαν το τελευταίο 15νθήμερο.
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩ


ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ


Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν και στη Κω από τις χθεσινές ισχυρές βροχοπτώσεις λόγω κυρίως της αδυναμίας να διοχετευθεί ο τεράστιος όγκος νερού  της βροχής αλλά και από την υπερκχείλιση των ποταμιών. Ακινητοποιήθηκαν αυτ/τα ,  ζημιές σοβαρές έπληξαν  καλλιέργειες, κινδύνευσαν  ζώα σε σταβλικές εγκαταστάσεις.
Τα σοβαρότερα προβλήματα εμφανίστηκαν  -όσον αφορά στη πόλη - κάτω από τη λιμνοδεξαμενή της Μεσσαριάς, στην ευρύτερη περιοχή στο Σελβέρι και γι άλλη μια φορά στον επαρχιακό δρόμο στο ύψος του Μαρινόπουλου.
Ανάλογα προβλήματα παρουσιάστηκαν  στο Μαστιχάρι στη Κέφαλο και Καρδάμαινα.

ΣΤΗ ΚΩ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ 85 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ  ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ


Στη Κω  μεταφέρθηκαν οι 85 μετανάστες που διασώθηκαν χθες στη θαλάσσια περιοχή της Αστυπάλαιας. Οι μεν 69  Συριακής καταγωγής  (5 γυναίκες  49 άνδρες και 15 παιδιά) φιλοξενούνται σε κατάλυμα στο Ψαλίδι , οι υπόλοιποι 16 Αφγανικής υπηκοότητας  στα κρατητήρια της Αστ. Δ/νσης. Ευπρόσδεκτα είναι τρόφιμα ιδίως γάλατα για τα παιδιά και ζεστά ρούχα, Όσοι  μπορούν να τα προσφέρουν    να απευθύνονται  στα καταλύματα  του κ. Κουλιανού στο Ψαλίδι.
Συγκεκριμένα  η χθεσινή επιχείρηση διάσωσης   και των 85 παράνομων μεταναστών,  που βρέθηκαν σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή 5,6ν.μ. νοτιοδυτικά της Αστυπάλαιας ήταν  ιδιαίτερα δύσκολη  λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη  περιοχή και του αριθμού των επιβαινόντων, στο σκάφος.
Για το περιστατικό   ενημερώθηκε  άμεσα το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής τις πρώτες πρωινές ώρες  Στην περιοχή έσπευσαν δύο ναυαγοσωστικά σκάφη  του Λιμενικού , ένα πλωτό περιπολικό, μία φρεγάτα του Π.Ν.  καθώς και το παραπλέον/Γ “LION”, σημαίας Παναμά,  τα οποία μετά από μία πολύωρη επιχείρηση διέσωσαν το Ι/Φ με τους ογδόντα πέντε (85) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (50 άνδρες, 20 γυναίκες και 15 παιδιά).
Στους  μετανάστες   δόθηκαν  εν πλω νερό και τρόφιμα , ενώ  στη συνέχεια ακολούθησε η ασφαλής μετεπιβίβασή τους στα πλωτά περιπολικά  και η μεταφορά τους στην  Αστυπάλαια και στη συνέχεια στη Κω, όπου και φιλοξενούνται.


ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ


Δέκα υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 2 γυναίκες) εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Τιγκάκι από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Και οι δέκα συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση για παράνομη είσοδο στη χώρα από τα απέναντι Τουρκικά παράλια.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ 17 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Μεταξύ των -18 μεταναστών  Συριακής καταγωγής, 12 άνδρες  μια  γυναίκα και  τέσσερα  παιδιά 4-9 χρονών  που διασώθηκαν από άνδρες της Λιμενικής αρχής Κω παραμονή Πρωτοχρονιάς στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αγίου Φωκά. Εντοπίστηκε και ο  Τούρκος διακινητής ο οποίος και συνελήφθη. Και οι 18 επέβαιναν σε πολυεστερικό σκάφος, το οποίο ειδοποίησε το Λιμεναρχείο  Ρόδου για μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε  και αυτό με τη σειρά του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Κω, οι άνδρες του οποίου με το πλωτό περιπολικό  πήγαν στη περιοχή και απομάκρυναν τους μετανάστες από το σκάφος που κινδύνευε. Όλοι φιλοξενούνται στο χώρο του Λιμεναρχείου και θα παραμείνουν στην Αστ. Δ/νση μέχρι να ολοκληρωθεί η διοικητική διαδικασία  καταγραφής και ελεύθερης διακίνησης τους προκειμένου ως πρόσφυγες του ΟΗΕ   εντός εξαμήνου να αναχωρήσουν από τη χώρα.

14 ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ


 Με 14 μεγάλα έργα συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ να δημοπρατούνται ή συμβασιοποιούνται στο δήμο της Κω από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου μέχρι την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2014 το νέο έτος ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για το δήμο της Κω στον τομέα της κατασκευής έργων που έχουν στόχο την ανάπλαση και αναβάθμιση των οικιστικών περιοχών του νησιού μας. δηλώνει  η δημοτική αρχή. Ειδικότερα την Τρίτη στις 7 Ιανουαρίου δημοπρατούνται ενώπιον δύο επιτροπών  το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας προϋπολογισμού διακοσίων εξήντα επτά χιλιάδων ευρώ (267.000) και το έργο της ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Ζιάς προϋπολογισμού πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Ακολουθούν κάθε Τρίτη οι δημοπρασίες των έργων της ανακαίνισης του 7ου Δημοτικού σχολείου, του ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού προς αεροδρόμιο, της ανάπλασης της πλατείας Τσιγγούρας Κεφάλου, της αναδιαρρύθμισης του πολιτιστικού κέντρου Κεφάλου, της ανάπλασης του υπαίθριου χώρου της Κοινότητας Πυλίου, της διαρρύθμισης του Ο.Τ. 224, της αποκατάστασης του πρώην σχολείου Ευαγγελιστρίας Ασφενδιού, του κλειστού προπονητηρίου στίβου της Κω, και οι συμβασιοποιήσεις των έργων της ανάπλασης και ηλεκτροφωτισμού του παραλιακού μετώπου του Μαστιχαρίου, της ανακαίνισης του παραδοσιακού κτιρίου Ακταίον, της περιμετρικής οδού Κω και της ανάπλασης των κάθετων οδών της Θεμιστοκλέους.

ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ   ΠΡΩΤΟ  ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ   2014  ΣΤΗ ΚΩ


Ένα αγοράκι είναι το πρώτο παιδί του 2014 που γεννήθηκε στη Κω. Το αγοράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό στις 8 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και είναι Αλβανικής υπηκοότητας
 
ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Την ετήσια γιορτή  του  διοργανώνει το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και σερβιτόρων Κω  με τη στήριξη του εργατικού κέντρου, τη Κυριακή  για τα μικρά παιδιά των μελών του.
Σκοπός της εκδήλωσης-επισημαίνει στη σχετική του πρόσκληση -είναι τόσο η διασκέδαση των μικρών παιδιών , λίγο πριν το άνοιγμα των σχολειών ,όσο και η ανάδειξη της σημασίας της ταξικής αλληλεγγύης που στις μέρες μας είναι περισσότερο αναγκαία. Παράλληλα η διοίκηση του σωματείου υπογραμμίζει ότι δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «αλληλεγγύη» για να σκεπάσει το πρόβλημα, για να εφησυχάσει και να συμβιβάσει τους εργαζόμενους με τη δύσκολη κατάσταση που ζούμε, αποτέλεσμα της καπιταλιστικής κρίσης και της πολιτικής που εφαρμόζεται για τη διάσωση του κεφαλαίου. Τέλος υπενθυμίζει ότι το Σωματείο παλεύει για να δυναμώσει η αλληλεγγύη των εργαζομένων.
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου  στις 5 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει δημιουργίες για τα παιδιά, παραμύθι, δωράκια για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά τη κοπή της πίτας.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ  ‘’ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ’’


‘’Η επιβολή μέτρων που διαλύουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και αποσυνθέτουν το κοινωνικό κράτος, έρχεται να ενισχυθεί με ένα ακόμα μέτρο που πλήττει βαρύτατα τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, την υποχρεωτική καταβολή χαρατσιού 25 ευρώ για κάθε εισαγωγή στα Δημόσια Νοσοκομεία και ενός (1) ευρώ για κάθε συνταγή φαρμάκων‘’  τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή του  ΣΥΡΙΖΑ Κω ‘’Σαμαράς και Βενιζέλος’’, συμπληρώνει ‘’ πιστοί υπηρέτες του μνημονίου και της σκληρής λιτότητας, αναζητούν ισορροπίες ανάμεσα στους αριθμούς και αδιαφορούν για τον ανθρώπινο πόνο. Όσο κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να κρύψουν την εγκληματική ανευθυνότητα και την αναλγησία τους απέναντι στον Ελληνικό λαό.’’
Η Σ.Ε κάνει λόγο για  συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής , που κατευθύνει με στοχευμένη ακρίβεια στην ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου  ανθρώπινου αγαθού. Μόνη λύση,   προσθέτει,  είναι  η διακοπή των μνημονίων που αποτελεί  και δέσμευση για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και  η άμεση απαλλαγή από τη μνημονιακή  καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου.


ΣΥΜΗ


ΑΛΛΟΙ 12 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ
12 υπήκοοι Συρίας (6 άνδρες, 3 γυναίκες και 3 παιδιά) εντοπίστηκαν χθες το πρωί στη Σύμη προερχόμενοι από τα απέναντι παράλια, από αστυνομικούς του τμήματος και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03/01/2014 - 14:10