Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Απόλλων Πάτρας


Αντιπροσωπεία του Απόλλωνα παρέδωσε στο «Σύλλογο Πατρών για την Προστασία του Αγέννητου Παιδιού» μέρος της βοήθειας που συγκεντρώθηκε από τις Ακαδημίες και τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια της ετήσιας «Γιορτής του Παιδιού – Χριστούγεννα 2013».

Η βοήθεια παραδόθηκε στην κοινωνική λειτουργό Αλεξία Χονδρογιάννη, σε χώρο που υποδείχθηκε από το δραστήριο σύλλογο της Πάτρας, ο οποίος έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο διαχρονικά στην πόλη μας.

Την αντιπροσωπεία του Απόλλωνα αποτελούσαν οι: Σπύρος Δενδρινός (μέλος Δ.Σ. Απόλλων) και Ευαγγελία Νιάρου (υπ. Δημοσίων σχέσεων Απόλλων).

Οι εκπρόσωποι του Απόλλωνα ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή δύναμη στους ανθρώπους  του κοινωνικού φορέα για την Προστασία του Αγέννητου Παιδιού, και τους διαβεβαίωσαν ότι ο μελανόλευκος Σύλλογος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Eπίσης αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Πάτρας παρέδωσε στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» μέρος της βοήθειας που συγκεντρώθηκε από τις Ακαδημίες και τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια της ετήσιας «Γιορτής του Παιδιού – Χριστούγεννα 2013».

Την βοήθεια παρέδωσαν στον πρόεδρο του ιδρύματος Σπύρο Σερέτη, παρουσία της προέδρου της «Φιλοξενίας» Κατερίνας Νικολάου, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Κιβωτού της Αγάπης».

Την αντιπροσωπεία του Απόλλωνα, η οποία ήταν πλαισιωμένη από αθλητές των Ακαδημιών Μπάσκετ και Βόλεϊ του Συλλόγου, αποτελούσαν οι: Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης (μέλος Δ.Σ. ΚΑΕ Απόλλων), Σπύρος Δενδρινός (μέλος Δ.Σ. Απόλλων), Γιώργος Χριστόπουλος (τεχνικός διευθυντής βόλεϊ), Ευαγγελία Νιάρου (υπ. Δημοσίων σχέσεων Απόλλων).

 Εκ μέρους του Απόλλωνα, η κα Νιάρου ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στη διοίκηση, το προσωπικό, τους εθελοντές και τους φιλοξενούμενους της «Κιβωτού της Αγάπης», και τους διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Από την πλευρά του ιδρύματος εκφράστηκε η επιθυμία να παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοί του κάποια από τα προσεχή παιχνίδια του Απόλλωνα.

Πηγή: Απόλλωνας Πάτρας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54