Αυτο-οργάνωση ψηφίζουν οι Δυτικές Συνοικίες

 

Σε αυτό-οργάνωση, Λαϊκές χωρίς μεσάζοντες και συμμετοχή στις Συνελεύσεις της καλεί τους πολίτες η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης. Σε ψήφισμά της αναφέρει : «Πληθαίνουν οι επιθέσεις του κράτους "έκτακτης ανάγκης" συνεπικουρούμενοι από δημάρχους, εμπορικούς συλλόγους, και εκπροσώπους λαϊκών αγορών, απέναντι σε αγορές "χωρίς μεσάζοντες" και όχι μόνο. Σε κοινωνικά ιατρεία και άλλες δομές αυτό-οργάνωσης και αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης, που συνθλίβει όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας και τους μετατρέπει σε νεόπτωχους, νέο-εξαθλιωμένους.

Απέναντι σ΄ αυτή την επίθεση πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι, με την ενότητα και την αυτό-οργάνωση μας να επιβάλουμε ότι δεν θα υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τρόφιμα, θέρμανση.

Δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξη μας σε κάθε προσπάθεια αυτό-οργανωμένης αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και καλούμε όλους τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης να μην μείνουν αδρανής, να στηρίξουν κάθε δομή αυτοοργάνωσης και  αλληλεγγύης, να συμμετάσχουν-δραστηριοποιηθούν στην Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών.

Όλοι-ες στις επόμενες συνελεύσεις της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων, 2ος όροφος

-Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Απαγόρευση κατασχέσεων κατοικιών &  καταθέσεων.

-Υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών (σχολεία, νοσοκομεία κτλ.).

-Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.

-Διαγραφή του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας.

-Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07/03/2014 - 23:35