Ειδήσεις από ΕΡΑ Χανίων

ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ

Σύνταξη ειδήσεων: Νίκος Χουρδάκης

Επιμέλεια: Άρτεμις Κατράκη

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

 

Ιεράπετρα: Σκότωσε πατέρα και αδερφή και μετά αυτοκτόνησε

 

Παγωμένη έχει μείνει η κοινωνία της Κρήτης από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα με νεκρούς 2 αδέρφια και τον πατέρα τους.

Πρόκειται για έναν φαρμακοποιό ο οποίος αφού πρώτα πυροβόλησε τον πατέρα του και την αδερφή του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα γεγονότα συνέβησαν λίγο πριν τις 19.00,τη Δευτέρα όταν ο 54χρονος φαρμακοποιός πήγε στο πατρικό του σπίτι.

Εκεί βρισκόταν ο 75χρονος πατέρας του και η 43χρονη αδερφή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πρέπει να είχαν έντονη συζήτηση και η συνάντηση κατέληξε σε τσακωμό καθώς άκουσαν μεγάλη φασαρία να προέρχεται από το σπίτι.

Στη συνέχεια άκουσαν πυροβολισμούς.

Ο 54χρονος σηκώσει το όπλο και πυροβόλησε στο κεφάλι τη 43χρονη αδερφή του και στη συνέχεια τον 75χρονο πατέρα του σκοτώνοντάς τους.

Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας σκότωσε την αδερφή του την ημέρα των γενεθλίων της.

 

Χανιά: Συνελήφθη 25χρονος με ένα κιλό χασίς και όπλα στο Καστέλι Κισάμου

 

Οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι ενός 25χρονου στο Καστέλι Κισάμου όπου βρήκαν ένα κιλό και τριάντα γραμμάρια χασίς.

Επιπλέον βρήκαν και κατέσχεσαν μια δίκαννη καραμπίνα την οποία είχε κόψει και την είχε μετατρέψει σε κοντόκανη. Ακόμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, 403 φυσίγγια, ένας γεμιστήρας πολεμικού όπλου, το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο 25χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Χανιά: Οι Οικολόγο Πράσινοι στηρίζουν τον Γιάννη Σαρρή για το δήμο Χανίων

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Χανίων αποφάσισαν για τις Δημοτικές Εκλογές να στηρίξουν τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών» με επικεφαλής τον Γ. Σαρρή, στη βάση προτάσεων που δημοσιοποιήθηκαν σε συνέντευξη τύπου και αφορούν μια σειρά θεμάτων οικολογικού, περιβαλλοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

 

Ο Γ. Σαρρής κατέρχεται στις εκλογές με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54