Νικήτας Κακλαμάνης: Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή

Αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την ομιλία του ο Νικήτας Κακλαμάνης λόγω της απουσίας των υπουργών από την βουλή την ώρα που συζητείται το πολυνομοσχέδιο. «Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή», είπε σε έντονο ύφος.

Καταφέρθηκε μάλιστα εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα σημειώνοντας ότι «ήρθε να ακούσει τον υφυπουργό του και έφυγε».

«Για ένα νομοσχέδιο που αφορά τα ¾ το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών δεν είναι κανείς εδώ. Ποιος είναι εδώ από την διοικητική μεταρρύθμιση, ποιος από το Εσωτερικών, ποιος από το Υγείας που είναι τρεις.

Η κυβέρνηση δεν έχει το σθένος να υποστηρίξει το νόμο που υπογράφει και θέλει να το ψηφίσουμε εμείς το βράδυ. Δεν θέλω να μιλήσω για να με ακούσουν οι ψηφοφόροι μου…

Είμαι 20 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τέτοια θλιβερή εικόνα. Σαν να βλέπω τον πρωθυπουργό να τους νουθετεί να έρχονται στη Βουλή. Δεν θα κάνω την ομιλία μου θα μιλήσω αύριο στα άρθρα για να δω τι θα ψηφίσω και τι όχι πρέπει να μπει στη διάσκεψη των προέδρων. Και αν δεν ήταν οι συνάδελφοι οι νέοι θα τους πρόετρεπα όλους να φύγουμε από την αίθουσα».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54

Πολυμέσα

http://youtu.be/QAYUthfW8zc