Η ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον σκηνοθέτη Γιώργο Μπακόλα

Η ΠΟΣΠΕΡΤ είναι αλληλέγγυα στο μέλος του ΔΣ της εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Γιώργο Μπακόλα , που κράτησε στο ύψος της την εταιρία των  Ελλήνων Συνθέτων με την αντίθεση του για την  ανακοίνωση που εξέδωσε και τελικά απέσυρε το εν λόγω ΔΣ.

Ο αλληλέγγυος με καθημερινή παρουσία στην ΕΡΤ Γιώργος Μπακόλας πρέπει να προβάλλεται ως παράδειγμα προς  μίμηση σε αντίθεση με τα άλλα μέλη του ΔΣ και ιδίως του προέδρου του ΔΣ και συνομιλητή της κυβέρνησης για όσα σήμερα για την ΕΡΤ και το ΜΑΥΡΟ , καταγγέλλει σύμπασα η Ελληνική και Διεθνής κοινή γνώμη όπως επίσης και η πλειοψηφία της Βουλής και των πολιτικών κομμάτων.

Τα οφέλη για τον πρόεδρο του ΔΣ που παρέσυρε και τα υπόλοιπα μέλη θα είναι απτά και μετρίσιμα.

Προσδοκά σε οφέλη όπως και στο πρόσφατο παρελθών γι αυτό και η συνειδητή απουσία του από τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι κραυγαλέα (ούτε ένα τηλέφωνο στην ΠΟΣΠΕΡΤ όλο αυτό το διάστημα ) .

Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να σταματήσει η δίωξη του Γιώργου Μπακόλα γιατί τοποθετήθηκε ξεκάθαρα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ  και όχι με φιοριτούρες και μισόλογα, καλωσορίζοντας τον ενδιάμεσο φορέα και την ΝΕΡΙΤ όπως έκανε με νέα ανακοίνωση του το ΔΣ της εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών. 

Το γνωρίζαμε αλλά το επιβεβαιώσατε ότι είστε Κυβερνητικοί ! και μνημονιακοί ! .

Η δίωξη του Γίωργου Μπακόλα για τις ιδέες και τις θέσεις του, εάν το  τολμήσετε, θα σας κυνηγά στο διηνεκές.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16/07/2013 - 19:51