Στην Αθήνα φθάνουν εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και δημοτικοί υπάλληλοι από την Πάτρα

Εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και δημοτικοί υπάλληλοι από την Πάτρα, αναχωρούν σήμερα με πούλμαν για την Αθήνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα. Στο μεταξύ, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Πάτρας, η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων, το Σωματείο Καθαριότητας Δήμου Πατρέων, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο ΕΑΣ-ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ, το Σωματείο ΔΕΥΑΠ, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας, η ΕΜΥΔΑΣ κ.α.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας, συνεχίζουν το καθημερινό ενημερωτικό-ψαχαγωγικό πρόγραμμα, ενώ σήμερα το βράδυ, θα πάρουν μέρος, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου.

Αύριο (Πέμπτη), στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία, με το συγκρότημα ροκ, «StressEco».

Μέχρι αύριο το πρωί (που θα αρχίσει η λειτουργία της υπηρεσίας), θα συνεχιστεί από τους εκπαιδευτικούς, η κατάληψη των γραφείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Αυτό αποφασίσθηκε σήμερα το πρωί, από τη Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών.

Η κατάληψη των γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης , θα λήξει σήμερα το μεσημέρι.

Αύριο, στις 7.30 το απόγευμα, οι εκπαιδευτικοί της Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, προκειμένου να αποφασίσουν άλλες μορφές αγώνα.

Πηγή: ΕΡΑ Πάτρας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54