Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Ultimate Warrior

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματά της Τρίτης  ο Ultimate Warrior. O Τζέιμς Χέλγουιγκ, πρώην επαγγελματίας σούπερ σταρ της πάλης περισσότερο γνωστός ως Ultimate Warrior, το απόγευμα της Τρίτης έπεσε αναίσθητος έξω από ξενοδοχείο στην Αριζόνα, ενώ περπατούσε, διακομίστηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Warrior έγινε γνωστός για τις μεγάλες «μάχες» με τον Hulk Hogan τον οποίο και νίκησε σε έναν από τους αγώνες που έχουν μείνει στην ιστορία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.


«Η WWE είναι σοκαρισμένη και βαθύτατα θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου ενός από τους πιο γνωστούς Superstars του χώρου, του Ultimate Warrior. O Warrior άρχισε την καριέρα του το 1987 και γρήγορα έγινε ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αμερικανικής εταιρείας που ψυχαγωγεί τον κόσμο μέσα από αγώνες επαγγελματικής πάλης, World Wrestling Entertainment για τον θάνατο του γνωστού αστέρα ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε καταφέρει να μπει στο "Hall of Fame.

Ο Warrior γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1959 στο Crawfordsville της Ιντιάνα και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στις 28 Νοεμβρίου του 1985 αρχικά ως "Blade Runner Rock", εν συνεχεία ως "Dingo Warrior" και "Jim Justice Hellwig" κι εν τέλει ως "The Ultimate Warrior" ή απλώς Warrior.

Είχε ως σήμα κατατεθέν του τις πολύχρωμες μπογιές στο πρόσωπο τις φούντες στα χέρια και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

 

Η φήμη του εκτοξεύθηκε όταν νίκησε τον επίσης διάσημο Χαλκ Χόγκαν στο WrestleMania VI το 1990 με μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του, τη «μεγάλη βουτιά», που τον έκανε πρωταθλητή του πρωταθλήματος WWF (World Wrestling Federation).

 

 
Με πληροφορίες από: news247.gr, iefimerida.gr, tmz

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09/04/2014 - 18:14