Κέρκυρα: Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σε δημοτική επιχείρηση



Tο πρωί της Πέμπτης έφυγε από τη ζωή ο άτυχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ, Νικόλαος Κοντίνης, πατέρας δύο παιδιών, ηλεκτρολόγος στο Βόρειο συγκρότημα, την ώρα που προσπαθούσε να αποκαταστήσει βλάβη αντλιοστασίου.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία που υπέστη ο άτυχος εργαζόμενος, ωστόσο ερευνάται και η περίπτωση να έπεσε από κολώνα της ΔΕΗ στην οποία είχε ανέβει για τη σύνδεση ρεύματος του αντλιοστασίου.
Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα θα φέρει στο φως τα αίτια του θανάτου του. Σε εξέλιξη έρευνα αν ο θάνατος οφείλεται σε ηλεκτροπληξία ή πτώση.

Συλληπητήρια από ΔΕΥΑΚ

Με μια μέρα καθυστέρηση, εντέλει, η ΔΕΥΑΚ εξέδωσε μια λιτή συλληπητήρια ανακοίνωση για το Νικόλαο Κοντίνη που έχασε τη ζωή του, στο αντλιοστάσιο του πρ. Δήμου Θιναλίων.

Στην οποία αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ εκφράζουν την οδύνη τους, για τον αδόκητο θάνατο σε ώρα εργασίας, του εργαζομένου της Επιχείρησης Κοντίνη Νικολάου.

Επίσης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, για τον τραγικό χαμό του ανθρώπου τους.http://www.corfupress.com


Πηγή: http://www.corfupress.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54