Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στο κτίριο της Περιφέρειας, στον 2ο όροφο, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου του Δήμου Πρεσπών - αλλά και όλου του Νομού - για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Εύχομαι η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο .
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για την επίτευξη των στόχων των παιδιών.
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τα παιδιά των μελών και τις οικογένειες τους που κατάφεραν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας για την επιτυχία, εκπληρώνοντας έναν από τους πρώτους στόχους της ζωής τους, αλλά και όσα δεν το κατάφεραν εφέτος για την προσπάθεια τους με την ευχή μας να είναι ακόμα δυνατότεροι στις νέες προοπτικές και προκλήσεις που θα συναντήσουν.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54