Ειδήσεις από την ΕΡΑ Δίκτυο Θεσσαλίας - Καρδίτσα

Καρδιτσιώτισσα η 44χρονη που έχασε τη ζωή της στη φωτιά στο Παλαιό Φάληρο

 

Καρδιτσιώτισσα ήταν η 44χρονη που έχασε τη ζωή της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από τη φωτιά που ξεκίνησε σε κατάστημα με υδραυλικά επί της οδού Ιπποκράτους στο Παλαιό Φάληρο. Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος τόσο της γυναίκας, μητέρας δυο παιδιών, όσο και του Λαρισαίου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να τη σώσει.

 

 

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις παλιές αποθήκες της ΕΑΣ

 

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθες στις παλαιές αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας επί της οδού Ταυρωπού, περίπου στις 8.30 το βράδυ. Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική σε μεγάλο μέρος της πόλης. Οι αποθήκες είναι κλειστές και δεν χρησιμοποιούνταν, ωστόσο μέσα σε αυτές ήταν αποθηκευμένες μπάλες με άχυρα. Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν για να την κατασβέσουν, ενώ ακόμη παραμένουν στο χώρο. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διευκρινιστούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφού γίνει αυτοψία.

Προβλήματα στον Παλαμά από τη χθεσινή βροχόπτωση

 

Η ξαφνική νεροποντή που άρχισε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα δημιούργησε προβλήματα στον Παλαμά. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Νέος Αγών» στο κέντρο του Παλαμά, σε διάφορα σημεία, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες και σε κάποιες περιπτώσεις τα νερά μπήκαν σε καταστήματα. Κάτοικοι ζητούν να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να σταματήσουν τα προβλήματα που προκύπτουν κάθε φορά που βρέχει, όπως είναι ο καθαρισμός των φρεατίων και η αποκατάσταση τυχόν κακοτεχνιών.

Αγροτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Παλαμά

 

Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Καρδίτσας του ΚΚΕ ξεκινά ένα νέο κύκλο πολιτικής εξόρμησης με περιοδείες, συζητήσεις και εκδηλώσεις στα χωριά της Καρδίτσας, για τις εξελίξεις στην αγροκτηνοτροφική παραγωγή και τις επιπτώσεις από την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στους μικρομεσαίους αγρότες. Ταυτόχρονα θα αναλύεται και θα συζητείται η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για τον συγκεκριμένο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Η νέα ΚΑΠ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», με ομιλήτρια τη Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτή και υπεύθυνη του αγροτικού τμήματος.

 

Έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών και φίλων της Κινηματογραφικής Λέσχης

 

Πριν την έναρξη της νέας κινηματογραφικής περιόδου το διοικητικό συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Καρδίτσας αποφάσισε να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση των μελών, φίλων και όσων επιθυμούν να εγγραφούν στη Λέσχη. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει αύριο, στις 8 το βράδυ, στο Παυσίλυπο και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η επιλογή χώρου για προβολές με στόχο την αυτοδυναμία της λέσχης και την παροχή ποιοτικών προβολών στα μέλη, καθώς και η επιλογή ταινιών για όλες τις ηλικίες, με στόχο το άνοιγμα της λέσχης και σε μικρότερες ηλικίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν πλαισιώσει τη λέσχη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54