Ειδήσεις από την ΕΡΑ Καρδίτσας

Δελτίο Ειδήσεων 14 Οκτωβρίου Καρδίτσα 2014


-    Την άρνηση τους κατέγραψαν οι πολίτες στην ελεγχόμενη στάθμευση

Εκατοντάδες Καρδιτσιώτες πολίτες ζητούν την κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης που προτίθεται να επαναφέρει η παρούσα νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, άρνηση η οποία αποτυπώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν προς τα τοπικά ΜΜΕ, με στόχο το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει με γνώμονα την προστασία των πολιτών, οι οποίοι δεν αντέχουν να πληρώσουν ένα ακόμα χαράτσι σε καθημερινή βάση.

-    Στην Αθήνα για στεφανιογραφία οι Καρδιτσιώτες

Ο στεφανιογράφος, ο μοναδικός σε επίπεδο Θεσσαλίας, ο οποίος βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εδώ και έξι (6) μήνες βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα οι καρδιοπαθείς που έχουν ανάγκη της συγκεκριμένης εξέτασης, να παραπέμπονται σε νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε επείγουσες περιπτώσεις σε αυτό των Ιωαννίνων, γράφει σήμερα η τοπική εφημερίδα Ν.Αγών. Να σημειωθεί ότι ήδη από την Καρδίτσα έχουν παραπεμφθεί ήδη 10 καρδιοπαθείς Παρέμβαση για το όλο θέμα έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλίας, υποστηρίζοντας ότι τάχιστα θα πρέπει να εξοπλιστεί το αιματοδυναμικό τμήμα της Πανεπιστημιακής Κλινικής της Λάρισας, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών στην μνημονιακή Ελλάδα.

-    Νέος πρόεδρος της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός

Συγκροτήθηκε χθες σε σώμα το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας. Νέος πρόεδρος της ΠΕΔ εξελέγη ο Δήμαρχος Μουζακίου Γίώργος Κωτσός.

-  Ενημερωτική εκδήλωση για την συνεργατική επιχειρηματικότητα

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την οικονομική κρίση και την έξοδο από αυτή μέσω των συνεργατικών και συνεταιριστικών μορφών επιχειρηματικότητας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

-    Στην Καρδίτσα σήμερα ο βουλευτής Σπύρος Λυκούδης

Ο βουλευτής Σπύρος Λυκούδης θα βρίσκεται σήμερα στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα στις 8.30 το βράδυ ο κ. Λυκούδης θα συναντηθεί με γνωστούς και φίλους στο καφέ Mercato.

-    «Η εποχή του ονείρου» στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Η ΛΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας επιμένοντας στους στόχους που αφορούν στην προώθηση και παρουσίαση της διαχρονικής πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, οργανώνουν έκθεση ζωγραφικής- κοσμήματος δυο σπουδαίων καλλιτεχνών με θέμα «Η εποχή του ονείρου». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα.
-
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14/10/2014 - 11:28